Autorica Sally Kempton govori o meditaciji kao ljubavnoj vezi s vlastitim najdubljim bićem. Knjiga je nastala kao rezultat njenog dugogodišnjeg iskustva u meditaciji pa nam prenosi načine kako da uživamo u svim blagodatima ove metode istraživanja našeg najdubljeg bića.

atma.hr – 61
Meditacija – Uživanje u ljepoti najdubljeg iskustva vlastitog bića

Meditacija je poput ljubavne veze s vlastitim najdubljim bićem. O tome govori Sally Kempton, oslanjajući se na svoje četrdesetogodišnje iskustvo učiteljice i meditantice, te nas uči kako se povezati sa svojom unutarnjom čežnjom i kreativnom energijom da bismo doživjeli sve blagodati meditacije. Nježnom mudrošću i suosjećanjem pomaže nam istražiti dubok i tajanstven unutrašnji krajolik srca, uma i tijela.

Saznajte:

  • Zašto je za meditaciju potrebna tišina?
  • Kako se povezati s vlastitim „meditacijskim kanalom“?
  • Kako se povezati sa svojom biti i odbaciti nametnuta vjerovanja?
  • Kako kundalini može podržati našu praksu meditacije?
  • Kako nadići tehniku meditacije i prepustiti se spontanoj meditaciji?

Knjiga donosi trotjedni program i više od 20 meditativnih praksi za postizanje mira i dubljih uvida u svakodnevnom životu.

Nemojte meditirati zato što mislite da je to dobro za vas – to može biti gubitak vremena – meditirajte jer vaša duša čezne za ljubavlju koja joj je namijenjena. Neka sjedenje na meditacijskom jastuku bude sastanak s vašim voljenim. Meditacija može biti najpotpunija ljubavna veza koju ćete ikad doživjeti u životu – ljubav koja traje duže od jedne noći, koja je istinska, vječna, bezgranična, užitak.  Ova će vam knjiga pokazati kako meditirati iz ljubavi. – Sharon Gannon, autorica knjige Jivamukti Yoga

atma.hr – 61
O autoru:

Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi.

Više o autorici potražite na Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi.

Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi. Više o autorici potražite na http://www.sallykempton.com

Sally Kempton: Meditacija

MeditacijaminiAutorica Sally Kempton govori o meditaciji kao ljubavnoj vezi s vlastitim najdubljim bićem. Knjiga je nastala kao rezultat njenog dugogodišnjeg iskustva u meditaciji pa nam prenosi načine kako da uživamo u svim blagodatima ove metode istraživanja našeg najdubljeg bića.  U knjizi se nalazi trotjedni program i dvadeset meditativnih praksi uz pomoć kojih ćemo se povezati sa samim sobom i postignuti željeni mir.

304 stranice, format: 14,8×22 cm

Cijena: 79 kn