Mali joga jastuci su osmišljeni da pruže udobnost prilikom izvođenja joga položaja. Kod meditacijskih praksi iznimno je povoljno postaviti mali jastučić za sjedenje kako bi pomogli da kralježnica bude izdužena, a leđni mišići opušteni. Jastuci su zašiveni sa zatvaračem, mogu se skinuti i oprati. Punjenje je od guste spužve 5 cm.

atma.hr – 61
Mali joga jastuci su osmišljeni da pruže udobnost prilikom izvođenja joga položaja (ispod koljena, ispod glave, ispod leđa) te prilikom relaksacije (ispod glave, ispod gležnjeva ili ispod koljena) i meditacijske prakse.

Mali joga jastuk posebno se pokazao korisnim za postavljanje ispod osjetljivih koljena prilikom joga prakse u izvođenju različitih joga položaja te ispod glave prilikom relaksacije i yoga nidra prakse u kojoj je vrat potpuno opušten te drži glavu u pravilnom položaju.

Kod meditacijskih praksi iznimno je povoljno postaviti mali jastučić za sjedenje kako bi pomogli da kralježnica bude izdužena, a leđni mišići opušteni. Za većinu ljudi koji imaju zatvorene kukove i kruto tijelo ovo je idealno pomagalo gdje će koljena biti ispod razine kukova i time umanjiti bol u leđima, savijanje kralježnice i pogrbljenost te omogućiti neometanu meditacijsku praksu.

Osim toga, možete ih koristiti i prilikom sjedenja u drugim svakodnevnim aktivnostima.


Mali jastuci za jogu, relaksaciju i meditaciju

manjaMali joga jastuci su osmišljeni da pruže udobnost prilikom izvođenja joga položaja. Kod meditacijskih praksi iznimno je povoljno postaviti mali jastučić za sjedenje kako bi pomogli da kralježnica bude izdužena, a leđni mišići opušteni.

Jastuci su zašiveni sa zatvaračem, mogu se skinuti i oprati. Punjenje je od guste spužve 5 cm.

Veličina: 20×30 cm

Cijena: 130 kn – Kupi ovdje