Vjeruje se da je ova sobna biljka “odgovorna” za žensku dobrobit i ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom. U čemu se krije ta “ženska” sreća? Mnogi tvrde da spatifilum donosi sklad i harmoniju u srcu i u domu, a evo i zašto!

atma.hr – 78
Postoje sobne biljke koje su gotovo prisutne u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak ni kako se zovu, prenosi uspesnazena.com.

Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njezinoj vlasnici.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je prije svega harmonija u srcu i u kući.

Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Vjeruje se da ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj osobni život. Ako je poklonite udatoj dami – u obitelji će se pojaviti dijete.

U stvari, sve sobne biljke simboliziraju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspjeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

atma.hr – 75
Pokušajmo otkriti.

Od davnina su žene počele primjećivati da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, djevojke u vezi – ubrzo su dobivale ponudu braka, a udane žene – su živjele sretni bračni život.

Sreća je, također, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale zatrudnjeti, i s pojavom ove biljke one su, napokon, razveseljene viješću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Puno kasnije, ova biljka, i vjerovanja povezana s njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje sretnim prijateljicama izdanke Spatifiluma da bi i one, također, doživjele magičnu moć ove biljke. Danas je “ženska sreća” jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši spol.

Unatoč činjenici da mnogi ne vjeruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može utjecati na privatni život svoje vlasnice o čemu svjedoče mnoge objave na forumima gdje žene dijele priče o «ženskoj sreći» i u pravom, i prenesenom smislu.

atma.hr – 78
Sve to govori o tome, da ova biljka i vjerovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar dio istine.

Ako želite da ova biljka promijeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalijevajte je, prihranjujte je, liječite ako je to potrebno – neka ona osjeti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je “ženska sreća ” i vjerovanje u nju – zaista istinito…

uspesnazena.com

banner GHERI COTTON

3 KOMENTARA

  1. Tek sada čitam ovaj članak….
    Moja kuća je bila puuuna spatifiluma, koji nisu mogli cvasti u njoj prvih nekoliko godina, ali onda su više godin bogato cvjetali i bili zdravi i prekrasni, jer ih jednostavno obožavam i uživala sam se brinuti o njima…
    Nažalost moj brak je propao i to na jako ružan način, milion svjetlosnih godina sam bila i jesam udaljena od ikakve sreće u ičemu!!
    Što mislite o tome?
    Željno iščekujem odgovor, srdačan pozdrav od Branke Marić