Izvor svega stvaranja je čista svijest. Čisti potencijal koji se traži izraziti – od neočitovanog do očitovanog. A kada shvatimo da je naše pravo Jastvo čisti potencijal, usklađujemo se sa snagom koja očituje sve u prirodi. Carstvo čiste potencijalnosti dom je znanja, intuicije, ravnoteže, sklada i blaženstva. Iz njega proizlaze misli, osjećaji i djela dok ono samo ostaje neometeno. Zakon čiste potencijalnosti podsjeća nas da svaki pokret izlazi iz tihog polja beskonačnih mogućnosti.

atma.hr – 52
Svjesnost. Kroz svijest o svom tijelu, također počinjemo razvijati svijest o svojim emocijama, svom umu i svom Istinskom Ja (Duhu ili Duši). Otkrivamo kako je svijest odgovornost i kanal za donošenje izbora i odluka kako bismo mogli samoozdraviti, naći zadovoljstvo, primijetiti emocije, svjedočiti svojim mislima i postupcima i uskladiti se sa svojom svrhom. Kada smo otvoreni za svijest, polje mogućnosti je beskrajno. Otkrivamo misterije koje su živjele u nama vječno. Univerzalni zvuk kreacije srce je našeg čistog potencijala. Vrijeme je da se to rodi. U vječnom sada vašeg Čistog potencijala, sjajite poput nebeskog sunca.

Kad se spojimo s Unutarnjim Znanjem svoje duše, spojeni smo s Božanskom Silom svega što postoji. Božanska Ljubav i Život ljepilo su za uzajamnu povezanost svega, gdje nismo odvojeni od Izvora ili drugih, već dio prekrasne mreže kolektivne svijesti. Ovo je harmonija i ravnoteža o kojoj govorimo.

atma.hr – 52
Kad smo doista prisutni u tom STANJU BIVANJA, imamo pristup harmoniji i jedinstvu koje naše Više Ja i Duša i Srce već poznaju, onoj koja nas usklađuje u savršenoj ravnoteži s Božanskom muškom i Božanskom ženskom energijom i snagama. S ovog mjesta, mi svi postojimo, puni smo znanja i ljubavi i živimo život u kojem je srce centar.

Neka bude Mir …

Order of the Star