atma.hr – 52
Pola mojega života određuje sudbina, a pola ja. Zato, za polovicu na koju mogu utjecati napravit ću od nje najbolje što mogu.” 

(Niccolò Machiavelli)

Gotovo je sigurno da ste se barem jednom upitali “upravlja li mojim životom sudbina ili Ja mogu utjecati na sve što mi se u životu događa?” Iako mnogi smatraju da sudbina ne postoji jer je takva realnost onda determinirana te kakav je smisao truditi se; postoji i druga skupina koja vrlo vjerno potvrđuje da postoje određene stvari u životu koje su definitivno uzrokovane Sudbinom. Kakvom biste je Vi smatrali? Kobnom, blaženom, opakom, pakosnom, dobronamjernom, …? Postoji jedna Istina, barem koju sam doživio prateći vlastita iskustva doživljena pri višim razinama svijesti.

Prvotno, odgovor na pitanje postoji li sudbina ili je sve u potpunom kaosu vlastitih emocija/misli/zakona privlačenja, odgovor (barem za mene) je jednoglasan – postoji. Sudbina je jednoznačna energetska pojavnost koju ste Vi kreirali bivajući u višem kraljevstvu svijesti, gdje ne postoji vrijeme niti mjesto, gdje je sve OVDJE i SADA te možete utjecati na vlastitu budućnost, prošlost sadašnjost takvom moći koju trenutno ne možemo ni pojmiti. Zamislimo to ovako: redatelj filma može napisati scenarij po kojem će se dogoditi vrlo ključne stvari da film ima poantu, dobro odglumljene dijelove i sve to skupa čini umjetnički poduhvat. Analogno je takav Vaš život. Vi ste redatelji svog filma gdje ste prije dolaska u ovo fizičko tijelo (Merkabu) odredili određene energetske (sudbonosne) pojavnosti koje će Vam u tim trenucima ukloniti zavjesu iluzije (Maye) i spoznati da ste Biće koje MOŽE upravljati svojim životom, no i da mora prihvatiti određene buduće pojavnosti koje će se morati dogoditi da biste naučili rasti u spoznaji i shvaćanju realnosti.

U filmu “Paycheck” Ben Affleck nakon zaboravljene prošlosti svejedno pomoću tragova koje si je ostavio u slučaju da bude izigran od strane vlasti/kolega/neprijatelja sakuplja tragove svoje osobnosti i pronalazi ono što je izgubljeno. Iako je to u ovom slučaju ček vrijedan milijun dolara, situacija izvrsno odgovara i Vašem duševnom sporazumu. Ulazeći u svijet iluzije u kojemu svi prebivamo, samo poneki se preko događaja koje su si odredili prije dolaska u svijet uviđaju da je to ili lekcija koju su došli naučiti, ili iskustvo koje su željeli doživjeti ili nešto drugo “osobno” što je odabrano biti doživljeno. Mogli biste se pitati: “koji je onda smisao spuštanja u ovu iluziju ako tamo gore imam višu razinu svijesti i ne moram patiti kao ovdje”. Vrlo je bitno da se podsjetite da patnju kreirate Vi, također u okolnosti koju ste odabrali doživjeti. Odakle da ja znam jeste li Vi upravo htjeli doživjeti patnju jer je to osjećaj koji ste htjeli iskusiti barem jednom na Zemlji, no dogodilo se da ste zapeli  u ponavljanju tog osjećaja i nikako da se oslobodite?

Vi ste “vlastita” sudbina – energetski određene pojavnosti za rast svijesti
Vi ste “vlastita” sudbina – energetski određene pojavnosti za rast svijesti

Upravo potonja rečenica može rasvijetliti Vaše životne situacije gdje se trebate postaviti u stanje mirnog, hladnog uma promatrača i vidjeti zašto opetovano doživljavate situacije koje Vam se ne sviđaju. Ako postoji suprotnost ovome – tada biste Vi trebali pisati ovaj članak, ili ga u potpunosti razumjeti, ako ne i nadići. Pošto ste KREATORI vlastitog scenarija života, a upravo SVAKI je individualan, ne valja stavljati krivnju na ikoga drugoga ukoliko je scenarij traljav i prepun promašaja u epizodama. Mislite da je savršen film nastao odjednom u prvom setu snimanja? Potrošene su velike svote novaca, pokušaja, truda i suza da se stvori nešto predivno; ne ide u životu sve po loju, gdje bi onda tu bila zabava? Pokušajte razumjeti sami sebe i tko ste Vi u ovome umjetničkom poduhvatu zvanom ŽIVOT – jeste li Kreator ili (su)Kreator – onaj koji podsvjesno stvara traljave pomake vrijedne jedvitog napretka. Osvijestite znanje da ste moćno kreativno Biće koje si je unaprijed zadalo checkpoint-ove da biste u tim trenucima shvatili TKO STE i što možete napraviti od vlastitog života. Vi ste jedini odgovorni za svoj život, preuzmite ulogu redatelja i stvorite vlastito umjetničko djelo! 

“Sudbina je jednoznačna energetska pojavnost koju ste Vi kreirali bivajući u višem kraljevstvu svijesti, tako da biste se mogli podsjetiti kako ste moćno kreativno Biće!”

Davor Predavec, portal3svijesti.org

atma.hr – 52
Prethodna objavaStrpljenje: snaga, a ne slabost
Slijedeća objavaPraktičan trik koji je unio red u život tisućama ljudi: PRAVILO 2 MINUTE
Avatar photo
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.