Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

Mnogo ljudi me kontaktira u vezi odnosa Blizanačkih Plamenova, često zbunjeni različitim informacijama. Pokušat ću dati svoja iskustva u vezi tematike i u ovom članku istražiti fenomen.

atma.hr – 52
Blizanački Plamen

Blizanački Plamen je spiritualni koncept koji opisuje specijalnu povezanost dviju duša. Osnovna misao iza ovog koncepta je da će se u vremenu spiritualnog buđenja na planeti događati susretanje dviju polovica jedne duše kako bi se ubrzala ili završila spirirtualna evolucija.

Prema učenjima, radi se o jednoj duši stvorenoj iz Izvora koja se podijelila na dva dijela kako bi imala iskustvo Dualnosti. Oni su doslovno, iako individualni, polovice duše. Svrha odvajanja u dva dijela je ljudsko iskustvo unutar Dualnosti.

Ne možemo imati iskustvo Dualnosti kada smo cjeloviti, jer spajanjem polariteta Blizanačkih Plamenova, oni se uzdižu izvan Dualnosti, oni su u direktnom kontaktu sa Bogom, ili Izvorom, i stoga ne može postojati iluzija Separacije i Dualnosti, i stoga ne može postojati učenje i evolucija u matriksu dualnosti.

Životi

Te dvije polovice se zatim iznova reinkarniraju unutar matriksa Dualnosti, uvijek žudeći jedna za drugom, srećući se u svakom životu bez prepoznavanja, te se na kraju evolucije ponovo nalaze i napuštaju fizički svijet cjeloviti.

Svi odnosi Blizanačkih Plamenova su odnosi muške i ženske energije jedne duše, bez obzira na spol fizičkog tijela trenutne inkarnacije. Sve inkarnacije ženske energije jedne duše će biti ženske inkarnacije, a sva utjelovljenja muškog polariteta duše će imati muška tijela.

atma.hr – 52
Iako se sreću u svim životima (oni ne mogu imati odvojene živote), istinski se prepoznaju samo i jedino u zadnjem životu unutar ovog iskustva. Duša se dijeli na dvije polovice i dva polariteta, dva spektra energija. Dvije frekvencije. Takvi postoje i u dimenzijama iznad treće.

Međutim, dolaskom na Zemlju i njenu Arenu, oni zamjenjuju polaritete, želeći imati iskustvo suprotnog spektra energija i svega što on nudi, tako upotpunjujući svoj vlastiti spektar prema cjelovitosti. Stoga, kada se ponovno prepoznaju u zadnjem životu na Zemlji, oba Plamena se spajaju kao cjelovita bića balansiranih polariteta ove dimenzije koje su odlučili iskusiti.

Svi događaji, iskustva, odnosi koje su imali prihvaćanjem suprotnog spektra su služili da ih drže ufiksiranima u suprotnom polaritetu radi učenja i evolucije. Svi drugi odnosi koje su imali u životima su bili „vježba“ za ponovni susret i njihovo organsko Uzašće.

Romansa ili Rast

Sa svim gore rečenim, lako je pomisliti kako je odnos Blizanačkih Plamenova najromantičniji mogući odnos, i kada se sretnete, sve je harmonično, prekrasno i fluidno, bolje od hollywoodskih romantičnih komedija. Osim što su jedno drugome bili ( često na ne baš ugodne načine) katalisti koji su u svakom životu dali prekretnice, katarze i usmjerenja za iduće živote (već prema dogovorenom Planu), odnos Plamena je uistinu najizazovniji odnos čak i kada se ponovno prepoznaju.

Više je razloga za to. Glavni je razlog taj da jedino i samo naš Blizanački Plamen može biti okidač za čišćenje najdubljih mogućih korjenskih trauma koje smo imali od prve inkarnacije na Zemlji nadalje, i nitko drugi. Takvo čišćenje izvornih trauma je moguće samo tijekom prepoznavanja Blizanačke Duše, jer jedino taj odnos ide korjenski i čisti na razini duše. Svi drugi odnosi zahvaćaju fizičke, emotivne i mentalne aspekte nas, ali ne i dušu.

atma.hr – 52
Također se često desi da je jedan Plamen probuđen i svjestan prije drugoga. On se nalazi na višoj vibraciji i taj aspekt duše uvijek prvi prepozna svog Blizanačkog Plamena, vidi da odnos vječno postoji i vidi čitavu svrhu odnosa već pri prvom kontaktu, makar on ne bio fizički, nego neki drugi oblik razmjene.

Drugi Plamen može ili ne mora biti spiritualan, dapače često je duboko u trećoj dimenziji i priključen na umjetni matriks dualnosti. On nije u stanju prepoznati odnos. To može i jest veliki izazov Plamenu koji je svjestan na višoj vibraciji. Za njega je često bolno čekanje da ga njegova istinska i vječna ljubav prepozna. Kako bilo, višim uređenjem će se desiti kako je najbolje za njih.

atma.hr – 52
Čišćenje duše

Također često se događaju, radi polariteta, da Plamen niže vibracije teško podnosi ljubav i energiju druge polovice koja je u višoj vibraciji. Razlog za to je da Plamen više vibracije kanalizira ljubav Boga ili Izvora, a Plamen na nižoj vibraciji je toliko dugo bio bez te ljubavi, u Separaciji, da je to za njega bolno.

Bolno je na način da ta Ljubav razotkriva sve tamne strane drugog Plamena u nižoj frekvenciji i on je prisiljen suočiti se sa tim aspektima svog iskustva i otvoriti se. Blizanački Plamenovi si ne mogu ništa sakriti. Viši Plamen je više spojen za vodstvo duše i Višeg ja, a niži Plamen je spojen sa Egom i na početku ne može vidjeti konekciju sa dušom ili drugom Blizanačkim Plamenom.

Viši Plamen poseže za nižim koji je neosvješten. Iako neosvješten, često osjeća na jako dubokim razinama spoj duša, i ne može se otrgnuti od odnosa bez obzira u kakvoj ga je 3d situaciji susret zatekao. To je zato jer duša u njemu daje impuls da ide prema tom odnosu, kako god bolno bilo. Taj odnos se ne bazira na romansi, nego na rastu duše. Kako bi došli do konačne Romanse, ponovno spojeni sa Izvorom.

Osvješteni Plamen pokazuje ljubav Boga neosvještenom i podsjeća ga zašto su ovdje kroz direktno iskustvo istine. Plamen niže vibracije s druge strane često uzemljuje drugoga, jer Plamen koji egzistira na višoj vibraciji često ima problem sa blokada u niže tri čakre, koje mu druga polovica pomaže da iscijeli. To se često dešava nesvjesno.

atma.hr – 52
Povratak sebi u cjelovitost

Zapravo ono što se najviše dešava tijekom života u kojem su se prepoznali jest da jedan drugome „vraćaju“ njihov izvorni spektar i polaritet.

Ukoliko je jedan Plamen izvorno u crvenom spektru djelovanja (proaktivnost, borbenost, akcija, vatra), a drugi u plavom (meditacija, spiritualnost, pasivnost, duhovne moći, voda…), oni dolaskom na zemaljsku Arenu zamjenjuju polaritete radi učenja suprotnog spektra i svi životi koji imaju su usmjereni na to. Prepoznavanjem počinje proces povratka na njihov izvorni polaritet, ali sada sa tom razlikom da oba Blizanačka Plamena imaju oba spektra, cjeloviti su.

Poklonili su jedan drugome ono što su naučili. Ali to se dešava u procesu katarze, čišćenja i spaljivanja svega onoga što su prihvatili u životima što ih je blokiralo i odvojilo od njihovog izvornog spektra, radi čega su prihvatili suprotni polaritet, a to su najčešće izvorne traume na temelju kojih postoje jedni te isti strahovi u svim inkarnacijama.

atma.hr – 52
Srodne duše i sintetski blizanački plamenovi

Odnos Blizanačkih Plamenova je uvijek katalist u svim životima i prema mojim uvidima, nije istina da mogu egzistirati u različitim dimenzijama, jer su u Dualnost ušli radi zajedničkog iskustva. Postoje srodne duše a to su karmički povezane duše koje često veže zajednička karma, ugovori duše, dogovori, zavjeti i slično.

Također su dio učenja i rasta, ali Blizanački Plamen se čak i kada je jedan Plamen vezan sa srodnom dušom unutar određenog života, pojavljuje kao katalizator promjena i transformacije. Srodna duša također služi svrsi održavanja „plamena“ ili podsjećanja na nas drugi dio duše i najčešće nas upravo srodne duše održavaju i zaključavaju u naš odabrani suprotni polaritet ili spektar.

U sintetskom matriksu koji na Zemlji polako prestaje egzistirati, postoje i sintetske „verzije“ Blizanačkih Plamenova, susret kojih je namijenjen da spriječi naše Buđenje.

atma.hr – 52
Ženski i muški dio duše

Postoji fenomen da ženski dijelovi duše češće nego muški aktivno traže svoj Blizanački Plamen. Često je ženski dio duše svjestan od početka zadnje inkarnacije prepoznavanja da negdje u svijetu i svemiru postoji njena polovica. Ne zna kako i zašto, i ne mora čak niti imati spiritualno znanje, ali njena duša je prilično glasna po tom pitanju i to postaje njen „standard“ bez kojeg ne može biti sretna.

U zadnjem životu je taj ženski aspekt duše često, radi velikog iskustva u ovome svijetu, ali i integracije viših aspekata duše i Jastva u svoje fizičko tijelo, obdaren mističnim i spiritualnim sposobnostima i njoj se svjesni aspekti muškog Blizanačkog Plamena nerijetko pojavljuju čak i prije prvog kontakta u snovima, vizijama i meditacijama, pokazujući i osjećajući nepojmljive razine emocija i povezanosti na svim razinama.

Te žene su intuitivne, mudre i obično vidovite, i ne govore svojim polovicama već nakon početnog prepoznavanja da im je on Blizanački Plamen, radi opasnosti da pobjegnu glavom bez obzira misleći da one pate od opsesivnog poremećaja. One trebaju hraniti odnos kakav jest u trećoj dimenziji i dozvoliti energetsko spajanje Plamenova. U snovima koji slijede se potpuno spajaju svim čakrama sa Plamenom, iscjeljujući donje čakre i uzemljujući se međusobno.

atma.hr – 52
Na višim razinama se iscjeljuje ono što sa u fizičkoj realnosti dešava a to je da ljubav Izvora koju svjesni Plamen odašilje nesvjesnom, „spaljuje“ sve što u njegovom ili njezinom životu nije Istina. Traume, problemi, negativna vjerovanja…..izlaze na površinu da bi bili iscjeljeni i tako do korijenske traume koja se otpušta. Njihov Blizanački Plamen tada često reagira na način da se ona osjeća povrijeđena, sama i napuštena.

Tako i treba biti jer ti programi koji se tada u njemu i njoj aktiviraju su prepreka da oboje budu najviši izraz koji mogu biti. Pošto ulaze u svoj pravi muški ili ženski polaritet, ovaj put cjelovit, u njima se budi prava, nefragmentirana, nepatrijarhalna i nesintetička muška ili ženska energija.

Žene tada, iako moćne, prestaju biti nestrpljivi „lovci“ i počinju magnetiziranjem privlačiti muškarca. Ženska energija je magnetska i privlači sve prema sebi. U muškom dijelu duše se budi crveni muški spektar i on postaje proaktivan u odnosu, ulazi u modus lovca.

atma.hr – 52
Tako i treba biti, jer su u današnjem svijetu uloge pomiješane, žene funkcioniraju iz svoje muške energije kako bi stekle privid moći a muškarci postaju pasivni promatrači. Pošto su muškarci manje povezani sa svojim emotivnim tijelom, često muški dio Plamena je taj na kojeg se čeka da osvijesti konekciju, i ženski dio osjeća odbačenost.

To je osobna trauma i program žene koja se iscjeljuje, ali i stvar Božice Lilith (otjelovljenje majke Zemlje u 5D) koja u sebi nosi povrede svih žena. Na taj način ženski aspekt Blizanačkih Plamenova čisti i iscjeljuje samu planetu i sve druge žene. Toliko je moćan susret Blizanačkih Plamenova.

Žene trebaju raditi u tim trenucima sa energijom majke Lilith, pozivajući ju kao podršku kada se čišćenja odvijaju. Neka se Njena energija izgradi u zraku oko vas i udišite ju u svaku vašu stanicu, a posebno tamo gdje se bol osjeća. Ta energija će čistiti sloj po sloj traume sve dok se ne dođe do izvornih trauma. Vidjet ćete da je osjećaj odbačenosti i samoće sa vama u svim životima, da dolazi od Separacije od svog Plamena, i da je samo on mogao biti i uzrok i lijek za iscjeljenje te traume.

atma.hr – 52
Kako ne možemo prepoznati Blizanački Plamen / sintetski matriks Separacije

Kao što možda znamo, nakon pada Atlantide, koja je držala Zemlju svojom visokom vibracijom u petoj dimenziji ili više, planeta je prihvatila silazak u treću dimenziju. To je učinila kako bi dušama koje žele iskustvo Dualnosti to omogućila. U tu svrhu je sačinjen sintetski matriks, mreža koja iz četvrte dimenzije (sedam razina astralne dimenzije, viši i niži astrali) projicira hologramsku realnost.

Taj matriks služi tome da omogući iluziju Separacije od Izvora i prave Kreacije. Ukoliko je netko svjestan svog spoja sa Bogom, ne može biti u Dualnosti već u Jednakosti, povezan sa cijelom Kreacijom, Bogom i svojim pravim identitetom.

atma.hr – 52
Izvorno energetsko tijelo Čovjeka ima tri čakre koje ga spajaju sa Izvorom (krunska), Zemljom (korijenska) i Centralnim Suncem (čakra Sunčeva Zvijezda). Da bi iskusio Dualnosti, Čovjek je morao prihvatiti energetski sustav koji ga „veže“ na sintetsku realnost, gdje je sve samo loša imitacija izvorne organske stvari. Postao je povezan sa sedam razina astrala, odakle je „programiran“ i odvojen i izoliran od prave Kreacije.

U tu svrhu je sačinjeno sedam čakri, sedam slojeva aure, i sve je povezano sa sedam razina astralne dimenzije i sedam prstenova Saturna. Stvorena je umjetna kundalini na dnu kičme, umjetno svjetlosno tijelo (merkabah). To je sintetsko energetsko tijelo čovjeka namijenjeno iskustvu Dualnosti i Separaciji.

Radi prirode ovog energetskog sustava i same prirode matriksa, koji separira i dijeli, susret sa Blizanačkim Plamenom nije moguć unutar sintetske realnosti, jer ih matriks nastoji odijeliti. Također nije moguće buđenje duše unutar matriksa, a samim tim ni prepoznavanje Plamenova.

Prilika

Mi sada živimo u vrijeme kada sintetski 4D matriks na Zemlji otpada, i budi se izvorni organski matriks Zemlje, on izlazi iz Njenog srca, jer je došlo vrijeme kada idemo prema Jedinstvu svega, prema petoj dimenziji i više. Time se uklanja i sintetsko energetsko polje od sedam čakri, te se budi i izvorno energetsko tijelo Čovjeka i njegova duša postaje svjesna, sada ne ograničena matriksom 4D. To je razlog pojave Blizanačkih Plamenova na Zemlji u ovo vrijeme.

Obično tijekom ili neposredno prije susreta Plamenova osobe sreću multidimenzionalnog svjetlosnog radnika koji može ukloniti sintetsko energetsko tijelo na svim potrebnim razinama i aktivirati organsko polje Čovjeka.

Izvorna Kundalini energija nije smještena na dnu kičme kao sintetska, već u Istinskom Srcu do kojeg se dolazi uklanjanjem sedam sintetskih čakri. Kundalini je izvorna životna sila Univerzuma, Plamen Ljubavi, i Ona stremi Bogu.

Kada se prepoznaju, spoj polariteta i kodova Blizanačkih Plamenova aktivira Kundalini u njihovim srcima, te ih Kundalini, šireći se u sve njihove energetske strukture, čisti i uzdiže automatski iznad Dualnosti, gdje se sreću sa Bogom i spoznaju da Separacije nije nikada bilo.

To je put organskog Uzašća, i tim putem nikada ne idemo sami!

27 znakova da pokraj sebe imate vječnog blizanca

Saša Momić
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008818061890