Vrlo je važno da naučite sami sebe usrećiti, a ne da očekujete od svoje blizanačke duše da vas usrećuje. To uopće nije njena svrha! Svrha je da zajedno, kao cjelovita bića, ujedinjeni, radite na širenju svjetlosti!

atma.hr – 78
Došlo je vrijeme u povijesti čovječanstva kada se kolektivna svijest diže na višu razinu zahvaljujući dušama koje su spremne opraštati, voljeti sve svoje emocije -kakve god one bile.

Došlo je vrijeme da se istinski povežemo sa sobom, ne bježeći od onog što bismo mogli okarakterizirati kao nepovoljno za nas. Istina je da naša duša želi osjetiti život u svoj svojoj punoći, želi osjetiti cijeli spektar emocije, a bol, tuga i druge osjećaje za koje kažemo da su negativni, neće nas ubiti ako se suočimo s njima. Naprotiv, suočavanjem dobivamo snagu, prevazilazimo svoje strahove i otvaramo se za sve više ljubavi, zato je sve više i više ovakvih susreta blizanačkih parova.

Susret s blizanačkim parom izaziva i najljepše i najbolnije osjećaje, izvlači iz nas i ono najljepše i ono najgore. Ni jedno ni drugo nije ni loše ni dobro. Nije uopće loše osjećati emocije niske vibracije ako ste ih svjesni i radite na njihovoj transformaciji. Naprotiv, to je nešto najbolje što vam se upravo događa jer trenutno nisu sve duše na planeti spremne osjetiti toliku netransformiranu bol koja je tako dugo potiskivana jer su nas učili da bol nije dobra, da je loše ako se tako osjećamo i onda se trudimo brže bolje da tu emociju što prije potisnemo.

atma.hr – 39

Ovo su zaista intenzivni susreti koji u vama mogu pokrenuti bujicu raznih osjećaja, vaše emocionalno biće se uzburkalo, nikad vam se tako nešto nije dogodilo, e pa riječ je o susretu sa vašom blizanačkom dušom koja također, sve to osjeća, ali najčešće na podsvjesnom nivou.

Rastanak od vaše blizanačke duše može izazvati u vama toliko boli i patnje da vam se čini da ih je nemoguće prevazići. Međutim, te emocije nije izazvao vaš partner nego su to potisnute emocije u vama koje su sada isplivale na površinu i treba ih preobraziti u ljubav, treba ih jednostavno zavoljeti.

Vaša blizanačka duša je vaše savršeno ogledalo, pa znajte da ni njima nije lako i oni su prepuni emocija koje nisu prihvatili. Zato se nemojte ljutiti na svog blizanačkog para, ako bježi od vas. Ne bježi nitko od vas, nego od sebe i svojih emocija. Vaš je zadatak da imate dovoljno ljubavi za sebe i samopoštovanja jer sve što osjetite vi, osjeti i vaš blizanac jer dijelite istu energiju, istu vibraciju. Svrha blizanačkih povezivanja jeste ljubav, bezuvjetna ljubav, dizanje kolektivne svijesti na viši nivo, širenje svjetlosti na planeti.

atma.hr – 78
Najčešće su one duše koje su došle sa svrhom da šire svjetlost izabrale i susret sa ovom dušom, što je zaista veličanstveno. Ljubav između ovih duša kada je čista i neuvjetovana ima ogromnu moć, moć da mijenja kolektivnu vibraciju i upravo to i jeste svrha ovakvih povezivanja, a ne neka vaša sentimentalna ljubavna priča.

Vrlo je važno da naučite sami sebe usrećiti, a ne da očekujete od svoje blizanačke duše da vas usrećuje.

To uopće nije njena svrha.

Svrha je da zajedno, kao cjelovita bića, ujedinjeni, radite na širenju svjetlosti što donosi još ovakvih susreta u fizičkoj dimenziji i podizanju svijesti na višu razinu.

Autor: Suzana Smoljić, blis.ba

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

banner za knjige moc ljubavi