Foto: pixabay.com

Kada osoba doista doživi zagrljaj ili zaista bude posjećena u svom snu, on ili ona će to osjetiti i znati. Takvi snovi su vrlo dragocjeni i iscjeliteljski i nijedna osoba ne može stvarno oteti taj san od nje, govoreći da je to samo njena mašta koja se poigrava s njom ili samo želja.

atma.hr – 78
Dok osoba spava, njegovo ili njezino suptilno (astralno, eterično) tijelo se odvaja od fizičkog oklopa, kako bi posjetilo astralni svijet i regeneriralo se. Tijekom tog razdoblja, duša je još uvijek povezana sa svojim fizičkim tijelom, obično preko takozvanog “eteričnog užeta” ili “srebrne vrpce”.

Mnogi ljudi govore kako ponekad imaju vrlo živopisne snove. Tijekom tih snova uspostavili su komunikaciju sa svojim najmilijima koji su preminuli. Zapravo, kada vide svoje najmilije u takvom snu, obično je to samo kratak sastanak.

Kad se probude, njihovo suptilno tijelo će se vratiti u njihovo grubo tijelo i osjetit će da se veza počinje gubiti. Mnogi su podijelili svoja iskustva o tome kako se obično probude sa suzama u očima, a osjećaji vezani za poseban susret polako blijede, piše Conscious reminder.

Ponekad bi bilo ohrabrujuće biti svjedokom nečega takvog, natjerati ljude da i dalje potvrđuju postojanje suptilnog svijeta.

atma.hr – 75
Kada netko sanja o voljenoj osobi, a taj san izgleda kao prava posjeta, san će sigurno biti sretan i uzbudljiv.

Ako osoba sanja o nekome tko doživljava strah ili tugu, onda to nije prava komunikacija nakon smrti. To vjerojatno znači da osoba još uvijek procesuira svoju žalost.

Kada osoba doista doživi zagrljaj ili zaista bude posjećena u svom snu, on ili ona će to osjetiti i znati.

Takvi snovi su vrlo dragocjeni i iscjeliteljski i nijedna osoba ne može stvarno oteti taj san od nje, govoreći da je to samo njena mašta koja se poigrava s njom ili samo želja.

Osoba će znati kada su zagrljaji i posjeti stvarni, jer će ih on ili ona osjetiti u svom srcu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78