Designed by Freepik

Priroda današnjeg dana je “strpljenje”.

Iz Tečaja o čudima dolazi ova provokativna tvrdnja: “Oni koji su sigurni u rezultat mogu čekati bez tjeskobe”. To je glavno uporište beskonačne strpljivosti. Zamisao o sigurnosti i strpljivosti idu zajedno. Kada imamo povjerenja i znamo da smo povezani s univerzalnom, sveprožimajućom inteligencijom, jednostavno je biti strpljiv. Ne postavljajmo nikakva vremenska ograničenja za ostvarenje želja i krećemo se kroz život s unutarnjom sviješću koja kaže: “Posjedujem svo vrijeme koje mi je potrebno i siguran sam u rezultat, pa ću dozvoliti da se to pojavi onako kako hoće i kada hoće”.

atma.hr – 52
Tajna strpljivosti je u sigurnosti rezultata. Kada se ona pojavi u nama u obliku povjerenja i znanja, možemo okrenuti pozornost od željenog rezultata. Bez srdžbe i tjeskobe bit ćemo sposobni usmjeriti se na svakodnevnu životnu aktivnost.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner za knjige osho strah
Prethodna objavaPrehrana prema satima u danu: Mršavite lako, zdravo i osjećajte se odlično!
Slijedeća objavaNe guraj se tamo gdje ne pripadaš, gdje imalo imaš osjećaja da si neki suvišak!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.