Foto: pixabay.com

Suze su Božanstveni dar nama, ljudima. One tope led oko srca, one čiste, ispiru smeće iz duše.

Uvijek govori dobro o drugima…
Čovjeku je dana slobodna volja. Postali smo zaleđeni, postali smo zatrpani smećem… Um caruje, ego caruje, mržnja caruje, programi caruju…

Emocije sve više postaju suvišne, nepotrebne, ometaju “normalan život”, etiketiraju se kao slabost, ljudi ih se srame, gutaju ih i potiskuju.

Tako potisnute emocije propadaju negdje duboko, duboko… i iz te dubine, te emocije, ta zarobljena energija koja teži da se oslobodi, nanosi nam ogromnu štetu na svim razinama. Sami sebi nanosimo ogromnu štetu.

Dobili smo Slobodnu volju, a s njom smo dobili i Dar plakanja, ne bez razloga… ali smo ga zanemarili.

Suze su dar od Boga, one tope led oko srca, one čiste, ispiru smeće iz duše.

Ne vjeruj svemu što misliš…

I ništa drugo do Božanstva nema takvu moć i ništa drugo ne prodire toliko duboko, da pronađe i dotakne baš ono najbolnije mjesto, najbolniju emociju u nama, i oslobodi je kroz plač, kroz suze, očisti je i pročisti.

Radujmo se suzama, prigrlimo ih s radošću i dobrodošlicom.

Tako mi grlimo, prihvaćamo, prepoznajemo i priznajemo Božanstvo u nama, koje je učinilo najbolje moguće, ono čega mi sami nismo svjesni jer nemamo tu moć, ono što sami ne bismo znali i umjeli, a što nam je potrebno koliko i disanje.

Tako otopljeni, pročišćeni i isprani suzama, postajemo “ljudskiji”… postajemo božanskiji … postajemo rasterećeniji… lakše dišemo…

Suze su dar od Boga.

Dušica Popović/alternativainformacije

Uvijek govori dobro o drugima…
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.