Dolazi novi poredak i bolji svijet. Budite mirni, fokusirani, odgovorni, zahvalni i svjesni. I rezultati neće izostati. Ne samo osobni, nego rezultati svih nas.

atma.hr – 52
Savršeni smo, svatko od nas, kakav god, prividno, sebi ili drugima, bio u tom svom fizičkom odijelu ili haljinici. Dolazimo iz savršenstva pa kakvi bismo mogli biti osim savršeni?! Naš Izvor, naša bit, ono što svi mi jesmo, navodi nas danonoćno da se vratimo tom svom savršenstvu. Da razgrnemo maglu, rastjeramo oblake i da vratimo toplinu i svjetlost u svoj jedini dom. Danas intenzivnije nego ikada prije. Po to smo i došli. Došli smo da proživimo i doživimo ne savršeno da bismo mogli spoznati kako izgleda to naizgled nedokučivo savršeno. Vođeni smo, sigurni smo. Na nama je samo da se opustimo, osjetimo, prepustimo i vjerujemo. A to je toliko jednostavno!

Metež je, sve se uskomešalo, dolaze neke nove situacije za sve nas. No, sve je to s dobrom namjerom. Da se sjetimo tko smo i odakle dolazimo i zašto smo došli.

I sama svjedočim tome. Od nevjerice da se događa, preko toga da se događa nekom drugom, do osviještenja da se događa svima pa čak možda i mom prvom susjedu. Od indiferentnosti, preko straha i blokade do prihvaćanja i prilagodbe. Kako prolazi taj proces sve bolje razumijem da sve možemo, sve znamo. Savršeni smo.

Jučer tuga i plač, danas prihvaćanje, sutra prilagodba i iza toga na nogama si opet. Ali ne samo na nogama, nego bliže znanju po koje si došao. Usudi se osjećati se dobro usred svega. To nije sebično. Kako ćeš drugome dati ako si uplašen i loše?! Sve što se događa je prilika. Ako smo stalno na istom i komotnom gdje je tu napredak?

atma.hr – 52
Trenutno postoji jako velika prilika za promjenu. Ljudi moramo ju iskoristiti! Do toga je došlo zato što smo ju zazivali, vjerovali u nju, zalijevali ju svaki dan. Na nama je sada samo da povjerujemo da ju možemo uzgojiti. Želim nam svima sreću da uspijemo u tome!
Dolazi novi poredak i bolji svijet. Budite mirni, fokusirani, odgovorni, zahvalni i svjesni. I rezultati neće izostati. Ne samo osobni, nego rezultati svih nas.

Napisala: Lea Fadljević

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja