Veliki rast traži velike zaokrete. Promjena razine svijesti ne događa se tek tako. Izazovi su ti koji služe kao okidač i pozivaju vas na buđenje. Na rast. Na napredak.

Te velike oscilacije, ti životni izazovi imaju svoju svrhu. Itekako imaju. Oni vas potiču na duboka poniranja u sebe, na vraćanje duši i smislu života. Oni vas tjeraju da odgovore potražite iznutra i da se prisjetite tko ste zaista. Da uđete u svoju nutrinu i potom izađete na najljepšu svjetlost.

atma.hr – 52
I zato se ne opirite tome. Znajte da vam je dano sa razlogom. Jer ste spremni na više, na korak dalje. Znajte da vas to vaša duša poziva i otvara vam neke nove vidike. Neke više razine. Jer je vrijeme za to. Za vas.

Buđenje se ne događa tek tako. Spoznaje ne dolaze slučajno. Sve je u savršenom poretku.

Samo je pitanje želite li to vidjeti? Hoćete li prihvatiti izazov? I hoće li on izvući ono najbolje iz vas ili ćete se boriti sa njim?

Na vama je odluka. Što ste spremniji i što ste okretniji u novim situacijama, to ćete brže napredovati. Što se brže pridižete nakon posrtanja ili pada, to ste jači i spremniji na nove pobjede. Jačate se, čvrsnete, postajete mudriji.

atma.hr – 52
Zato se ne opirite preprekama, jer one su samo nove lekcije za vas. Novi ispiti koji jedva čekaju da ih položite. I budete spremni konačno otkriti tko ste.

Za što ste sve sposobni. Kakvu moć imate.

A onda, onda vam nema granica… ♥️

Iva Bradarić
https://suncanastrana.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.