Svaki oblik života ima neku svoju vibraciju, impuls. Nešto što ga čini živim i održava u promjeni. I kao što sve rijeke imaju svoj tok u kojem svaka kap sa izvora dolazi sve do njenog ušća strujeći čitavom dužinom korita, tako i u nama kroz čitavo tijelo struje kapi krvi. Život je jednostavno u vezi sa svim živim.

atma.hr – 52
Pored fizičkih i virtualnih, svijet je umrežen i mentalnim vezama. Jasno je da su sve ceste i putevi svijeta povezani, da mreža električne struje pokriva čitavu planetu kao što to čini i internet, ali isto tako je jasno da u eteru struje naši mentalni impulsi povezani u kolektivnu svijest. Sva živa bića su na taj način međusobno povezana. Nije tajna da su ljudi na različitim stranama svijeta dolazili na iste ideje u isto ili različito vrijeme, a da uobičajenim i poznatim vezama prethodno nisu komunicirali. Na Japanskom otoku Koshima rađeni su eksperimenti s majmunima gdje se dokazalo da fizički odvojene životinje mogu prenositi informacije jedne drugima. U trenutku kad mi je majka umrla u gradu udaljenom 300 kilometara od mene, osjetio sam naglu, intenzivnu promjenu raspoloženja, točno u momentu njene smrti.

U internet, kao i u prometnu infrastrukturu ili u mrežu prijenosa električne energije svakodnevno se ulaže, svaka od ovih mreža se razvija. Oko svake od njih zuji roj novčanica. I kao što djeci oduzimamo kutiju šibica istovremeno poturajući im neku drugu, bezazlenu ideju, tako i nama u svakodnevnom životu netko kao mamac pred nos stalno potura bezazlene teme koje je lako kontrolirati novcem. Međutim, oko nas istovremeno su prisutne i ideje koje vode slobodnom životu, a one nisu ni kontrolirane, ni bezazlene za postojeći sistem, jer i one, kao šibice u rukama djeteta, lako mogu pretvoriti u pepeo sve ono što taj život stavlja pod kontrolu.

atma.hr – 78
Jasno je da postoji bezbroj izvora energije, jasno je da ljudski razvoj nije razvoj ako uništava sve oko sebe pa i same ljude. Jasno je da nas širenje svih ovih mreža odvodi sve dalje od nas samih i da su one dio destrukcije koja slabi i nas i prirodu, ali je isto tako jasno da se budimo.

Ako radiš na razvoju, a ne destrukciji života, to znači da nećeš uništavati život, već ćeš svoje misli i svoj rad vezati za razvoj i širenje jedne savršene mreže i harmonije koju je priroda isplela na planeti. Ali na tu mrežu se ne možeš prikopčati tako što ćeš skinuti aplikaciju sa interneta. Potrebno je zaustaviti se, osjetiti taj protok, i ući u svoje biće koje te može spojiti sa kanalima koji vode dalje od supermarketa.

atma.hr – 52
Mene je nagla smrt majke probudila, prenula iz dubokog sna. Možda sam tad shvatio neke od zamki podsvijesti i počeo se baviti sasvim drugim stvarima. Majčin odlazak i saznanje da mogu osjetiti stvari na drugom nivou, pokrenuli su me da idem dalje, u nepoznato. Kako je moguće da nekog bolest odnese tako brzo i da mu fantastični napredak čovječanstva sa svom modernom tehnologijom ne može pomoći? Krenuo sam istraživati i nakon jednog desetljeća shvatio da se jedino uranjanjem u sebe istinski možeš spojiti sa životom i pokrenuti samoterapiju koja održava zdravlje i liječi svaku bolest. Rezultat tog mog rada je Fototerapija, metoda koja može pomoći svakome da zaroni u svoju dubinu i ojača svoje veze sa prirodom.

Svako ima svoj putokaz. Hvala mama.

Peđa Vujović, https://www.pjphototherapy.com/

62 MEDICINSKI MEDIJ: HRANA KOJA MIJENJA ŽIVOT

medicinski medij hrana koja mijenja zivot