Nakon 5 godina, Devi Mohan ponovno dolazi u Split!

Kada smo pirodni, mi podignemo ruke i otvorimo srce. To je uistinu moguće uz Svjesno plesanje s Devi Mohan, snažnu tehniku, kroz koju se možemo podsjetiti da za istinsku sreću nije potrebno ništa van nas samih. Pustite sve emocije, koje ste dugo potiskivali, da se iskažu u ovom svjesnom pokretu radosti – vaša duša i tijelo bit će vam zahvalni!

Nakon plesa, uronit ćemo u novu, čudesnu meditaciju Shirdi Sai Babe. Ova vođena meditacija donosi u srca toplinu božanske ljubavi i duboku povezanost sa Sai Babom. Nakon meditacije primit ćete Mohanji energetski transfer.

Ayurvedski čajevi i ukusni, veganski kanapei čekaju vas poslije programa.

Tko je Devi Mohan:

Devi Mohan je humanistica, duhovni diplomat, pobornik tradicionalne joge i instrument iscjeljivanja. Devin inovativni doprinos društvu je njen osobni proces transformacije boli u svrhu, kombiniranjem dva snažna pristupa koji čine istinsku razliku unutar osobe i unutar društva istovremeno. Prvi je pronalaženje sebe kroz jedinstvene duboke unutarnje procese koji pomažu u suočavanju i prevazilaženju osobne boli. Drugi je pronalaženje osobne životne svrhe kroz nesebično služenje zajednici.

Više o programu:

Program će se održati 14.1.2023. u joga centru One, Gradišćanskih Hrvata 16, Split, s početkom u 16h do 20h.

Kotizacija za program iznosi 50 eura.

Za prijavu sudjelovanja na programu, molimo popunite prijavnicu na ovom linku: https://devimohan.com/events/devi-u-splitu/

Za više informacija možete nam se obratiti putem maila: [email protected] , ili telefonom: 098/253-371.

Video o Svjesnom plesanju: