Background vector created by pikisuperstar - www.freepik.com

11. studenog/novembra je portal 11:11 što se smatra numerički brojem koji aktivira spiritualne centre, uvodi nas u povišena stanja svijesti i omogućava da vidimo u nutrinu. Upalimo svoje svjetlo i budimo oni koji će i drugima osvijetliti put te im pomoći da upale svoje svjetlo.

atma.hr – 52
Dani su sve kraći, noć pada brzo. Nalazimo se u tamnom dijelu godine. Zato je važno u ovo vrijeme njegovati unutarnje svjetlo koje uvijek svijetli i kazuje nam put. Svjetlo duše.

U paganizmu se naziva Svjetlo Avalona. Avalon je mjesto na kojem su boravili mnogi čarobnjaci i čarobnice – Gospa od Jezera (Lady of the Lake) Vivienne, Morgan le Fay, Merlin.

Kako je Zemlja postajala sve gušćom i materijalnijom u vibraciji tako su i Avalon prekrile guste magle, a samo upućenici mogu doći do njega. Nalazi se u eteričnom svijetu na mjestu današnjeg Glastonburya.

Ovo treba shvatiti metaforički, jer svatko je u mogućnosti doći do svjetla i upaliti unutar sebe vječnu luč da ga vodi.

11. studenog/novembra je portal 11:11 što se smatra numerički brojem koji aktivira spiritualne centre, uvodi nas u povišena stanja svijesti i omogućava da vidimo u nutrinu.

Upalimo svoje svjetlo i budimo oni koji će i drugima osvijetliti put te im pomoći da upale svoje svjetlo.

Nije bitna tehnika kako, dovoljno je samo upaliti svijeću, zlatnu, gledati plamen dok ne uđemo u mir, zatvoriti oči i osjetiti na mjestu srca svjetlo, svoju božansku srž, te svojom unutarnjom namjerom povećavati ga dok ne postane veliko sjajno.

I nikad ne zaboraviti na svjetlost duše, te ju pustiti da nas vodi.

Irena Dumančić Baranja