11. studeni/novembar je vibracijski snažan dan, ovo je dan kada primamo duboke duhovne poruke, imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumijevanja svrhe naše duše. Ovaj dan ima brojčani kod 1111, koji je broj moći u astrologiji, a također i anđeoski broj. Ako postoji nešto što želite manifestirati, ovo je dan da odredite svoje namjere! 11. studeni/novembar je izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre. Ovo je također snažan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za djelovanje.

atma.hr – 52
“Ako želite pronaći tajne svemira, razmišljajte u terminima energije, frekvencije i vibracije.” – Nikola Tesla

Studeni/novembar je uvijek poseban mjesec jer sadrži vibraciju broja 11. Broj 11 u numerologiji ima gotovo isto značenje kao i jedan, ali s udvostručenom i povećanom snagom. U numerologiji, 11 je glavni broj, povezan s višim područjima, božanskim i duhovnim buđenjima. Predstavlja dolazak u potpunu usklađenost s vašim istinskim i najvišim ja.

Broj 11 također je naš podsjetnik da, iako se činimo odvojenim pojedincima, zapravo smo svi povezani i dio veće cjeline. To se vidi u dvaput ponovljenom broju 1 i činjenici da kada se znamenke zbroje, 11 nam daje 2, što je viša oktava – božanska moć povezivanja. Svi mi zajedno smo Univerzum koji se izražavamo kao ljudi i dok svi imamo svoje putove, također smo povezani i na ovom putovanju zajedno.

Broj 11 povezan je s višim područjima. Čak i sam broj 11 izgleda kao dva stupa ili dva portala između ovoga i onoga svijeta. Broj 11 označava novi početak, otvaranje novim znanjima i inicijaciju.

Mnogi duhovni vođe i iscjelitelji zagovaraju da upravo skup brojeva s 11 predstavlja poruku Svemira koja nas podsjeća na našu iskonsku povezanost i usklađenost sa Zemljom i s pravim putem naše Duše. Ovaj numerološki niz događa se da nas podsjeti na sinkronicitet između unutarnje svijesti i vanjskog svijeta.

Cijeli studeni/novembar možemo koristiti više vibracije i lakše pristupiti božanskim carstvima. Možemo pronaći veći napredak kroz meditaciju, provođenje vremena u prirodi, vođenje dnevnika i fokusiranje na zahvalnost.

atma.hr – 52
11. studeni/novembar je moćno vrijeme da promijenite svoj život, postavite namjere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i nove razine prosvjetljenja – sve je to moguće na ovaj dan. Otvorite srce i zaželite dobrodošlicu vibracijama novih početaka.

11. studeni/novembar ima brojčani kod 1111, koji je broj moći u astrologiji, a također i anđeoski broj. Ako postoji nešto što želite manifestirati ili želja koju želite poželjeti, ovo je dan da odredite svoje namjere!

Broj 1111 nazivaju anđeoskim brojem koji označava naše “duhovno buđenje”. Odlučnost, samouvjerenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1. Ovo je broj spiritualnog buđenja i označava jačanje svijesti.

Ovaj nas broj, a pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, potiče da razmislimo o novim mogućnostima, početcima i projektima te vizualiziramo pozitivan ishod.

Brojčani niz 1111 može nam poslužiti kao podsjetnik da budemo prisutni i pošaljemo iscjeljujuće namjere za više dobro svih živih bića. Ovaj brojčani niz poručuje: „Neka vaše misli budu pozitivne, jer se one u istom trenu manifestiraju u vanjskom svijetu. Fokusirajte se na svoje želje umjesto na strahove; na mogućnosti umjesto na prepreke”.

Broj 1111 često ukazuje na božansku pomoć te nas podsjeća da imamo snagu ostvariti ono što želimo. Predstavlja stvaranje, vodstvo i manifestaciju, to je dinamičan brojevni niz velikog potencijala.

1111 povećava našu sposobnost stvaranja i ostavljanja traga na tapiseriji koja je cijeli život. To također ukazuje da smo u potpunom skladu i usklađenosti s cijelom prirodom. Iz ovog stanja usklađenosti postaje nam lakše osjećati se utemeljeno i povezano s našim životom ovdje na Zemlji, ali i s mudrošću viših sfera.

Sam 11. studeni/novembar ima veliki potencijal u svijetu sinkroniciteta pa ako želite da se nešto ostvari u vašem životu, pokušajte to ostvariti baš na taj dan. Ubrzajte sve ono što trebate napraviti da bi se stvari same posložile i ostvarile.

Dvije 11-ice općenito nose veliki potencijal za okretanje prema sebi, radu na duhovnom i mentalnom rastu i duhovnom i mentalnom čišćenju. Na današnji dan puno ćete učinkovitije moći razumjeti uzroke svojih problema i pronaći rješenja. Izražena je intuicija i dobar je dan za rad na važnim projektima.

atma.hr – 52
Na ovaj dan imate priliku stvoriti sjajnu viziju svoje budućnosti. Zato osmislite cilj koji u punoj mjeri izražava ono što želite stvoriti u životu!

11. studeni/novembar također je izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije vašeg srčanog polja. Ako se osjećate blokirano kada su u pitanju stvari srca ili ako se borite da se povežete sa željom svog srca, postavite namjeru i zamolite svoje anđele i vodiče da vam pomognu u otpuštanju svih blokova koji više nisu potrebni.

Tijekom dana pokušajte svjesno držati svoje srce otvorenim i u vibraciji ljubavi, razumijevanja, oprosta i suosjećanja, posebno prema sebi! Ovo je također snažan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za djelovanje.

Razmislite o nečemu što želite stvoriti i privući u svoj život. Ne postoji ispravno ili pogrešno kada je u pitanju vaša namjera, samo je pokušajte izraziti na pozitivan način.

Zapitajte se – što je potrebno mom tijelu, što treba mom umu, mojoj duši? I budite mirni dok čekate da se pojavi odgovor. Slušanje je moćan alat, stoga posebno ovog dana budite sigurni da slušate i svoj unutarnji i vanjski svijet, jer tko zna koje poruke i uvide možete primiti!

Ostanite otvoreni, sve što vam dolazi je za vaše najviše dobro. Čak ako se pojave i teške situacije pokušajte razumjeti zašto vam se to događa, što trebate uočiti i naučiti iz te situacije.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić