Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

atma.hr – 52
Zašto srećem sve više ljudi ogorčenih nepotpunim izlječenjem od bolesti koje smo još kao djeca mislili da su trajno rješive? Zašto se međuljudski odnosi među inače skladnim obiteljima i u brakovima iznenada kvare do razine krvavih sukoba? Zašto nijedna teža bolest nije potpuno izlječiva?

Prvi puta sam se s tom enigmom sreo pred mnogo godina – istražujući stare njemačke anale pronašao sam dokumentiranu priču o bavarskom pivaru koji je svoju ženu, ali i deset drugih potpuno izliječio od raka dojke pivskim kvascem. I legenda o sv. Nikolozi Kopranki potvrđuje da je žena koja je na prsa stavljala komade njene odjeće čudesno ozdravila od iste bolesti. Zašto to danas ne možemo ponoviti?

atma.hr – 39

Cjelokupni pristup, cjelokupno izlječenje, rekao je Frater Albertus, alkemičar 20. stoljeća i veliki promotor spagiričke medicine. Još je 1909. godine jedan mistik opisao najfiniju česticu materijalnog svijeta, neku vrstu univerzalnog fraktala od kojeg je sve izgrađeno. Zamišljenim putovanjem s razine te čestice sve do razine našeg tijela i okoliša posvećeni adepti vide jednu pravilnost i suradnju među različitim nivoima. Čestica se zove “anu”, postoji njen pozitivni i negativni aspekt, a zahvaljujući jednom drevnom dokumentu došao sam i do crteža kako ta ZAPRAVO VIBRACIJA izgleda kada se preslika na podlogu naše svijesti.

Tek će mi Siddheshwar Baba za našeg zadnjeg susreta pojasniti da su “svi postupci Kaya Kalpe, metode produljenja života i postizanja savršenog zdravlja zapravo tehnike međusobnog uglazbljivanja raznih nivoa realnosti, dakle holistički kako bismo danas rekli, a čak se i u Ajurvedi ključna tajna tog pristupa izgubila…”. Jer je gomilanje stresova i negativnih iskustava cijele ljudske vrste u kolektivnoj svijesti u posljednjih 100 godina, dakle kolektivno pamćenje vrste, dovelo do poremećaja u “suradnji” među razinama kojima obiluje naše tijelo. To se projicira u svakodnevne muđuljudske odnose!

atma.hr – 39

Iz vlastitog sam iskustva primjetio da slučajevi koje medicina voli zvati “spontanom remisijom” uvijek uključuju razrješenje konflikta na podsvjesnoj razini, vraćanje ravnoteže suptilnim energijama koje su u ajurvedskoj tradiciji poznate kao “pet kosha”, “energetskih omotača” (moguće je preko tzv. “nižih čakri”), a u kineskoj kao 12 akupunkturnih meridijana, promjenu u dijetalnim navikama ili neki prirodni proizvod, a u konačnici i kemoterapiju ili zračenje, ali pod uvjetom da ih pacijent doživljava kao prijateljske i ljekovite postupke!

Kod osoba koje spontano ne reagiraju ka samoizlječenju zato pristupam prvo tako da vorteks antenom koju treba držati među dlanovima da simbol s iste dodiruje čakre u centru samih dlanova, energetskom sustavu odašiljem “kvantnu informaciju” koja potiče ravnotežu (testovi in vitro na 8 tipova stanica raka pokazali su djelovanje ove strukture).


Widget not in any sidebars

Slijedeći je korak razrješavanje uvjerenja pacijenta da se njegova bolest ne može izliječiti što je jedino moguće “deprogramirati” na razini podsvijesti gdje nema svjesnog otpora pozitivnom stavu. Zatim dolaze dijete koje najčešće podrazumijevaju alkaliziranje tijela, zamjenu šećera za tekući oblik stevije, eliminaciju nekih namirnica ili pak korištenje “himalajskog korijena” bogatog sterolima čime se potiče imunomodulacija (ashwagandha), a ponekad je to uporaba lanenog ulja, Brandt kura, a da se pritom ne treba mijenjati bazična medicinska terapija. Čija se efikasnost uglazbljivanjem finijih razina postojanja samo pojačava i stvara preduvjete za potpuno izlječenje. Dakako, taj stav još nije prevladao u širokim slojevima stručnjaka, ali po mom iskustvu daje najbolje rezultate.

Preslika vibracije anu na ljudsku svijest i vorteks antena (simbol u sredini ovdje nije onaj koji se u praksi koristi).

11206945_737359243039194_3771729262907965382_n 11695858_737359239705861_6362841004842514140_n

Drago Plečko

https://www.facebook.com/dragopleckoofficial/

22 KURKUMIN

AKCIJA! ULTRA JAKI KURKUMIN

kurkumin

Demencija, depresija i artritis - Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Akcijska cijena: 239 kn 203,15 kn - Kupi ovdje

AKCIJA TRAJE DO 31.04.2021.

Prethodna objavaNemam vjere u sebe… i što sada?
Slijedeća objavaKoliko si uštedio za promjenu?
Drago Plečko
Drago Plečko je rođen 1951. godine u Samoboru. Završio je gimnaziju te studij kemije u sklopu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Magistrirao je na istome fakultetu iz područja organske kemije – kemije prirodnih spojeva. Već u mladosti je imao interes za rubna područja znanosti, pa je puno putovao i istraživao pritom snimajući putopisne i dokumentarne filmove. Obišao je cijelu Hrvatsku i četrdesetak zemalja na četiri kontinenta. Uz stotine članaka, radijskih i televizijskih emisija autor je prvog TV filma o Međugorju na ovim prostorima, prvog filma o talijanskoj komuni Damanhur te, također, prvog filma o vodnjanskim mumijama i o mnogim drugim istarskim fenomenima. Sudjelovao je na brojnim svjetskim kongresima i konferencijama iz graničnih područja znanosti, te osobno upoznao gotovo sve svjetske relevantne duhovne učitelje u posljednjih 35 godina, od kojih je mnoge i intervjuirao. Autor je knjiga „Joga, bionergija, zdravlje“, „Droge - bič novog doba“. „Moji susreti s jogijima“ i koautor prvog hrvatskog subliminalnog CD-a „Moć podsvijesti“. Sudionik je niza istraživačkih projekata vezanih uz alternativnu i komplementarnu medicinu. Trenutno vodi nutricionističko-terapijsko savjetovalište u Samoboru i Zagrebu.