U četvrtak 16.03.2023. od 20 do 22h priključite se na Zoom i poslušajte predavanje Theta Centra o DNK3 sposobnostima telepatije i telekineze.

ŠTO JE TELEPATIJA?

To je sposobnost da čujemo, interpretiramo i uzvraćamo misaone oblike drugima bez izgovaranja riječi. U telepatiji postoji osoba koja odašilje i osoba koja prima. Ako primaoc ne čuje, onaj koji šalje misli može uzalud odašiljati. A ako ste odličan primaoc to može biti zagušujuće!

TELPATIJA I TELEKINEZA 2 2

ŠTO JE TELEKINEZA?

To je sposobnost da pomičemo anorganske predmete (ili možda i organske?!) snagom svojih misli, bez da dotičemo predmet rukom ili na bilo koji drugi fizički način.

TELPATIJA I TELEKINEZA 3

TEORIJA GRAVITACIJSKIH VALOVA I GRAVITACIJSKE ENERGIJE

Na predavanju će predavač iznijeti svoju teoriju o upotrebi gravitacijskih valova kao nedostajećeg ključa koji je nedostajao čovječanstvu da otključa razumijevanje sposobnosti za telepatiju i telekinezu.

TELPATIJA I TELEKINEZA 4

DNK3 – dijelovi naše zavojnice DNK koji omogućuju takvu moć

Kao što postoje dijelovi naše DNK koji stvaraju neurone takvima da imaju sposobnost odašiljati električne impulse i elektromagnetske valove, tako postoje i dijelovi koji omogućavaju neuronima u mozgu da primaju i odašilju gravitacijske valove. Ti dijelovi bude se kako osoba raste u svojoj svijesti i obuhvaća sve širi i širi kontekst ove stvarnosti. Na njima radimo na DNK3 tečajevima kroz metodu ThetaHealing®-a: Odnosi prema svijetu, Bolesti i poremećaji, DNK3 tečaj, Nivoi postojanja.

MA JE LI TO STVARNO TAKO?

Ove tvrdnje na predavanju se iznose kao teorije koje su proizašle iz prakse i imaju za biti dokazane od strane znanstvene zajednice. Konkretne primjere iz prakse čut ćete na predavanju.

Godine 2015. potvrđeno je postojanje gravitacijskih valova i time su razne teorije sjela na svoje mjesto, ali samo za velike galaktičke događaje kao što su binarni sustavi: binarne zvijezde ili kombinacije s crnim rupama, bijelim patuljcima, supernovama i neutronskim zvijezdama.

Za malene sustave kao što je čovjek, observacije gravitacijskih valova i gravitacijske energije su izvan dosega uobičajeno dostupne tehnologije. IPAK, imamo jedan zanimljiv senzor na raspolaganju, a to je LJUDSKO TIJELO I UM!

ŠTO JE DNK3?

DNK 3 OK

DNK3 je oznaka za Viannine seminare iz tehnike Theta iscjeljivanja koji se bave razvijanjem dijelova ljudske DNK koja je zadužena za upravljanje svijetom oko nas i daje nam moć za upravljanje nama samima i našom okolinom. Kada se aktiviraju ti dijelovi naše DNK oni nam omogućavaju više stanje svijesti i zahtijevaju vježbu kod primjene.

Dođite poslušati predavanje:

ČETVRTAK 16.03.2023. od 20 do 22 sata na Zoom-u

Predavač: Siniša Bošković

sinisa 1

Više o Siniši pročitajte ovdje:

http://www.thetacentar.com/o-nama/#anchor7

PRIJAVNICA:

prijavi se