Foto: pixabay.com

Sigurno ste čuli za Lüscherov test bojama. On se smatra vrlo točnim jer boje svi vidimo jednako, ali ih osjećamo drugačije. Ova karakteristika daje široke mogućnosti za objektivnu analizu.

atma.hr – 78
Sastavili smo za vas test na temelju poznate dijagnostike boja: jednostavno izaberite kombinaciju boja koja vam se najviše sviđa, bez obzira na to koju boju garderobe najviše volite i modne tendencije.

Plava i ljubičasta

Volite biti u tišini s interesantnom knjigom. Vjerojatno smatrate da ste introvertni. Kada vaši prijatelji imaju probleme oni dolaze kod vas jer su sigurni da će dobiti podršku i suosjećanje, piše uspesnazena.com.

Okolina smatra da ste stvaralačka, a čak i ekstravagantna osoba.

atma.hr – 39

Bijela i žuta

Vi ste komunikativna i vesela osoba. Ugodno je boraviti u vašem društvu. Vi živite u očekivanju sreće.

U glavi imate milijun ideja, nadahnjujete okolinu svojim optimizmom. Vaša neovisnost i jednostavnost u komunikaciji mame od prvog susreta.

Ružičasta i tirkizna

Vi se toplo odnosite prema svima i vjerujete ljudima. Ne očekujete prevare jer ste i sami iskreni.

Bez obzira na to što na prvi pogled djelujete naivno i romantično, vrlo ste odlučni i vjerujete u sebe. Kada dobijete ideju u stanju ste pomaknuti planine.

atma.hr – 78
Crvena i plava

Vrlo ste proturječna osoba. Želja da podčinite svakoga svojoj volji i stremljenje ka pobjedi u vama, u suglasnosti je s potrebom za spokojnim životom lišenim briga.

Poštujete tradiciju, imate odličan apetit i najvjerojatnije niste pušač.

uspesnazena.com

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here