Foto: pixabay.com

Sigurno ste čuli za Lüscherov test bojama. On se smatra vrlo točnim jer boje svi vidimo jednako, ali ih osjećamo drugačije. Ova karakteristika daje široke mogućnosti za objektivnu analizu.

atma.hr – 78
Sastavili smo za vas test na temelju poznate dijagnostike boja: jednostavno izaberite kombinaciju boja koja vam se najviše sviđa, bez obzira na to koju boju garderobe najviše volite i modne tendencije.

Plava i ljubičasta

Volite biti u tišini s interesantnom knjigom. Vjerojatno smatrate da ste introvertni. Kada vaši prijatelji imaju probleme oni dolaze kod vas jer su sigurni da će dobiti podršku i suosjećanje, piše uspesnazena.com.

Okolina smatra da ste stvaralačka, a čak i ekstravagantna osoba.

atma.hr – 39

Bijela i žuta

Vi ste komunikativna i vesela osoba. Ugodno je boraviti u vašem društvu. Vi živite u očekivanju sreće.

U glavi imate milijun ideja, nadahnjujete okolinu svojim optimizmom. Vaša neovisnost i jednostavnost u komunikaciji mame od prvog susreta.

atma.hr – 77

Ružičasta i tirkizna

Vi se toplo odnosite prema svima i vjerujete ljudima. Ne očekujete prevare jer ste i sami iskreni.

Bez obzira na to što na prvi pogled djelujete naivno i romantično, vrlo ste odlučni i vjerujete u sebe. Kada dobijete ideju u stanju ste pomaknuti planine.

atma.hr – 78
Crvena i plava

Vrlo ste proturječna osoba. Želja da podčinite svakoga svojoj volji i stremljenje ka pobjedi u vama, u suglasnosti je s potrebom za spokojnim životom lišenim briga.

Poštujete tradiciju, imate odličan apetit i najvjerojatnije niste pušač.

uspesnazena.com

83 STONEWASHED JOGI TORBE

AKCIJA - Jogi boho torbe

Unikatne stonewashed torbe iz Nepala

Prekrasne ručno izrađene joga cross body torbe. Kako bi dobile autentičan vintage izgled, korišteno je više tehnika: vezenje, kukičanje, stone wash (ispiranje kamenom), razor cut (tehnika žiletom) i patchwork (spajanje komada). Neujednačene izblijedjele boje dobivene tehnikom ispiranja kamenom jedinstvena su značajka ovih torbi.

Karakteristike: joga stil, boho look, stonewashed, patchwork, razor cut

Duljina remena 100 cm / 1-2 vanjska zatvorena džepa na torbi ili remenu (ovisno o modelu) / Dimenzije: cca 35×40 cm / patentni zatvarač, odvojeni pretinac za mobitel / Pamuk 100%

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.