Foto: pixabay.com

Pogledajte pažljivo ove tri slike i odaberite onu koja vas najviše privlači. Slika koju odaberete nosi vam snažnu poruku.

atma.hr – 78

Ako ste odabrali…

1.

Vas više vodi razum nego osjećaji. Vjerujete da vas um može dovesti do boljih rezultata i zato uvijek tražite opravdanje za sve što radite u svom životu.

Također uživate čitati i otkrivati nove stvari kako biste poboljšali svoje znanje o svijetu i uvijek ste spremni za konstruktivne razgovore.

Navikli ste se izolirati od društvenog života kako biste pronašli mir i tišinu i to je dobro, jer svi trebamo osobni prostor, ali samo pripazite da ova navika ne postane štetna. U određenom smislu, svima nam je potreban ljudski kontakt.

atma.hr – 39

2.

Ako je ova slika bila vaš odabir, odlikovat će vas uvijek nježno, oprezno i ​​mirno ponašanje. Shvatite da nam negativni osjećaji ne pomažu nam da se razvijamo. Zato pokušajte biti bolji svaki dan.

Ponekad imate tendenciju interno prosuđivati ​​ljude koji se odluče ponašati drugačije od vas samih. Shvatite da svatko od nas živi svoj put i da ne moramo osuđivati ​​druge, moramo ih poštivati ​​i ponuditi im najbolje od nas.

Vaše srce je jako veliko, ojačajte ga s više empatije i sve će biti bolje.

atma.hr – 78

3.

Vi svijet vidite na vrlo poseban način. Sve što postoji oko vas alat je za poboljšanje, ne samo vašeg života, već i života onih oko vas.

Vrlo ste vjerni svom načinu gledanja na život i ne ostavljate svoju autentičnost po strani kako bi je drugi prihvatili.

Imate mnogo talenata, posebno u pogledu umjetničkih aktivnosti, poput crtanja i slično.

Međutim, morate imati više povjerenja u sebe i u svoje sposobnosti, jer vas sumnje mogu spriječiti da shvatite sve što vam je život pripremio.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

93 TUGA KOJA ISCJELJUJE

Tuga koja iscjeljuje

Priče o smrti, životu i oporavku

Tugovanje je proces kroz koji je nužno proći; ono je posao, i to vrlo mukotrpan posao, ali ako ga obavimo, ono će raditi za nas. Prirodan proces tugovanja pomoći će nam da ozdravimo, da budemo učinkoviti u životu i da pronađemo način da ga ponovno izgradimo.

Mnogi od nas nisu sigurni kako se odnositi prema smrti i ne znaju kako iskreno o njoj razgovarati s prijateljima i obitelji. Bilo da se radi o suočavanju sa smrću partnera, roditelja, djeteta, brata ili sestre, ili pak vlastite smrti, trebamo shvatiti da je tugovanje težak, ali nužan proces u iscjeljivanju.

Ova knjiga pokazat će vam da se ono nikada ne okonča, ali će nam omogućiti dublje razumijevanje sebe koje ćemo s vremenom osjećati kao rast te nam obnoviti vjeru u život.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here