Image by macrovector_official on Freepik

S čime ćete se suočiti u ovoj životnoj fazi, što vas čeka? Odaberite vuka koji vas najviše doziva i otkrijte odgovor.

atma.hr – 52
❋ 1

Ovo je razdoblje manifestacije snage, postoji rast energije. Povoljno je razdoblje za bilo kakve inicijative, promjene. Glavno je da se držite samo svojih stavova, svojih odluka, ne dopustite da vas itko skrene sa zacrtanog puta, čak i ako se osoba skriva iza brige za vas ili dobrih namjera.

Vi već znate što je najbolje za vas. Stoga vjerujte samo sebi. Ako se savjetujete – savjetujte se samo s nekim tko stvarno razumije temu koja vam je sada važna i daje savjete bez cilja da utječe na vas, slijedeći vlastite interese.

Sada je vrijeme za aktivnost, za rast, imate priliku za manifestaciju, u kojem god području je želite. Glavna stvar ovdje je djelovanje.

Ako prođete kroz ovo razdoblje i ne iskoristite prilike, sljedeća takva prilika možda neće uskoro doći. Zašto dati priliku nekome tko ne želi ništa promijeniti?!

❋ 2

Dolazi razdoblje rastanka s fantazijama, snovima, zabludama, razdoblje koje će razbistriti um, pomoći da svijet vidite onakvim kakav jest, a odnose s ljudima – bez uljepšavanja i vela emocija. To neće utjecati na ljubav, privrženost, prijateljstvo, ali će pokazati tko vas i kako iskorištava, gdje je osoba “pretjerala” u odnosu na vas.

Ova nova faza će pomoći da preispitate ljude oko sebe, promijenite svoj odnos prema njima. Doći će do ponovne procjene, bit ćete viđeni kao druga osoba koja zaslužuje drugačiji stav i tretman.

atma.hr – 52
U ovom razdoblju neće biti toliko akcije koliko učenja da živite na novi način, s novom vizijom života. Ovo je razdoblje transformacije.

Budite spremni na činjenicu da se nećete svima svidjeti novi vi. Pripremite se na činjenicu da ćete ljude morati staviti na njihova mjesta, čak i ako vas to boli. Ovo je za vaše dobro, negdje ćete morati postaviti nove uvjete i njima i sebi.

Život, sam svemir, odvest će vas u razdoblje rastanka s iluzijama, stjecanja povjerenja u sebe, želje da upoznate sebe, svoju ulogu u svijetu. I da, morat ćete braniti svoje nove poglede i stavove, jer će biti sklonosti da vas se vrati u vaše uobičajeno i pitomo stanje.

❋ 3

Ovo je razdoblje zatišja i odmora i to vam je sada potrebno. Ako vam se čini da se ništa ne događa, a to vas plaši, iritira i kao da odgađa neke od vaših ciljeva – to nije tako. Ovo je potrebno i važno razdoblje za oporavak.

Sada promatrajte svoj bioenergetski omotač, zaštitite se od rasipanja svojih resursa. Čuvajte se energetskih vampira.

Uskoro će vam trebati ovaj resurs – nakon zatišja slijedi razdoblje pozitivne dinamike i kvalitativnih promjena. Već ste radili da dođete do ove razine – vaš rad će uroditi plodom.

Ovo je stjecanje novih uvida i prijelaz u drugi život – odvajamo se od prošlosti kako bismo krenuli u budućnost. A u budućnosti dolazi jasnoća, otrežnjenje, jasno vidite što želite i kako to postići.

I sigurno će sve doći. Važno je preuzeti kontrolu nad procesima koji su pod vašom kontrolom, ne bojati se odgovornosti i ne prebacivati ​​na druge ono što morate učiniti sami. U međuvremenu skupljamo snagu, gradimo zaštitu, jer uskoro dolazi nova važna etapa.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić