atma.hr – 52
Ako znamo da su emocije, a ne nužno toliko naše misli, kreatori svijeta oko nas, postavlja se pitanje – trebamo li mijenjati misli ili emocije?

Zakon privlačenja nas uči da naše misli kreiraju, da našim mislima privlačimo situacije, okolnosti i ljude u naš život. A gotovo uvijek zaboravljamo i još jednu vrlo važnu stvar koju nas uči. Da je zapravo EMOCIJA puno važnija od misli.

Kada ostanete bez posla i pokušavate i svim silama se trudite uvjeriti sebe i misliti pozitivno pri tome si govoreći “Ovo je nova prilika, taj otkaz je za moje najveće dobro, znam da ima posla i da ću privući divan posao, ja zavrjeđujem posao koji je puno bolji od ovog posla…”, a pritom osjećate u želucu grč, suze samo što vam ne idu na oči i hvata vas panika kako ćete platiti račune potpuno je beskorisno to ponavljati i mijenjati misli jer emocija je jača od svake misli i tijelo vam daje do znanja da to nije vaša istina, da vi ne vjerujete u to.

Ukoliko želite kreirati novi posao, i vjerovati da vas on čeka, potrebno je promijeniti vašu dominantnu vibraciju. U gore navedenom primjeru dominantna vibracija osobe je strah, ne vjera u sebe i pozitivnost kako se to nekima čini. U emociji straha ne možete dobiti novi posao, a kamoli posao bolji od ovoga koji ste radili. Dakle vaš zadatak je promijeniti vibraciju, a to ćete napraviti tako da promijenite emociju.

Ukoliko iz vašeg energetskog sustava otpustite taj strah svaki puta odmah kada ga osjetite kroz neko vrijeme zamijeniti će ga osjećaj sigurnosti, povjerenja i vjere u sebe jer ćete imati u rukama

Najjednostavnija i najbrža metoda otpuštanja negativnih emocija s kojoj sam se ja ikada susreta je tapkanje- EFT. Već kroz 10-tak minuta tapkanja mi otpuštamo tu negativnu emociju i onda na njeno mjesto možemo prihvatiti pozitivnu misao ili afirmaciju.

Dok u našem tijelu postoji negativna emocija vezana uz neki aspekt našeg života ne možemo je promijeniti pozitivnim mislima, nego je trebamo priznati i energetski otpustiti kako bi na njeno mjesto došla ona željena. Upravo to radimo tapkanjem.

atma.hr – 52
Tapkajući na naše izlazne energetske meridijane mi otpuštamo emocije iz našega tijela, a izgovarajući ono što nam predstavlja problem mi osvještavamo i druge opcije koje imamo u datoj situaciji.

Zato je moj prijedlog mijenjajte vaše emocije i vibracije i na taj način ćete promijeniti i vaše misli.

Više o tapkanju kao metodi emocionalne slobode pročitajte na linku.

Radosno,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
095 7421 162
[email protected]
www.tapkanje.eu
www.danijelamedakovic.com

Prethodna objavaIskoristite Zlatno Doba Kali yuge – Šansa za sretne i inteligentne duše u najmračnijem periodu Svemira!
Slijedeća objavaNe zamjeraj u životu, dozvoli mu da te iskreira
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.