Biblija jasno kaže da tko vlada svojim jezikom, vlada cijelim svojim tijelom. Sposobni ste učiniti točno ono što kažete.

atma.hr – 52
Jedan od vodećih neurokirurga, koji se bavi raznim medicinskim opažanjima tijekom operacija mozga, tvrdi da su sluge Božje moćne jer, prema njegovim nedavnim opažanjima u neurologiji, centar za govor u mozgu dominira svim ostalim živcima.

To je zapisano prije otprilike dvije tisuće godina u Bibliji u Jakovljevoj poslanici, gdje jasno definira djelovanje i važnost jezika i središta govora. Za neurokirurga, ovo je bilo začuđujuće!

Biblija to doista uči!

– Jezik je mali organ našeg tijela, ali on pokreće cijelo tijelo.

Neurokirurg je govorio o svojim zapažanjima. Rekao je da centar za govor ima toliku moć nad cijelim tijelom da čak i jednostavnim razgovorom, jednostavnim govorom osoba može kontrolirati svoje tijelo i usmjeriti ga u skladu sa svojim željama.

Rekao je sljedeće: “Ako netko tvrdi da se razbolio, onda svi njegovi živci dobiju odgovarajuću naredbu i kažu: “Pripremite se za slabljenje, jer smo dobili takvu naredbu iz kontrolnog centra, na temelju koje trebamo oslabiti…”

Zato se, kao prirodna posljedica, pokoravaju fizičkom zahtjevu da oslabe – i oslabe.

atma.hr – 52
Ako netko kaže npr. sljedeće: “Nemam nikakvih mogućnosti. Ne mogu raditi ovaj posao”, odmah zatim svi živci počinju izjavljivati ​​istu stvar.

“Da,” kažu, “dobili smo indikaciju središnjeg živčanog sustava da nemamo mogućnosti obavljati ovaj posao, te stoga odbijamo koristiti sve neiskorištene prilike. Trebali bismo se pripremiti da budemo dio nesposobne osobe.”

Ako netko npr. kaže: “Ja sam već jako star. Toliko sam star i toliko sam umoran da nisam u stanju ništa učiniti”, tada odmah reagira centar za kontrolu govora dajući odgovarajuće naloge u vezi s tim. A živci kažu: “Da, stvarno smo stari. Pripremimo se za smrt.”

Ako netko tvrdi da je star, to znači da će uskoro umrijeti.

Osoba nikada ne bi trebala otići u mirovinu. Ako se osoba jednom povuče, nikada neće prestati govoriti: “Umirovio sam se”, a svi će živci ponavljati te riječi za njim, pokazati se manje aktivnima i pripremiti se za skoru smrt.

Upravo ono što je Biblija rekla prije otprilike dvije tisuće godina događa se i danas. Medicinska znanost nedavno je otkrila ovaj princip.

Ovaj neurokirurg kaže da se ljudi trebaju afirmirati: “Mlad sam. Mogu. Sposoban sam raditi posao mladog čovjeka, unatoč godinama.”

U takvom slučaju živci starije osobe ožive i na taj način dobiju snagu iz svog živčanog središta.

Biblija jasno kaže da tko vlada svojim jezikom, vlada cijelim svojim tijelom.

Sposobni ste učiniti točno ono što kažete!

ATMA/lifedeeper.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr