Foto: pixabay.com

Žena može biti samostalna i uz partnera, to Venera u Ovnu mora naučiti kao lekciju isto kao i kako probuditi svoju ženstvenost. Jer ovdje je ona u muškoj energiji i često dovoljna sama sebi. Pa će se često žaliti da je sama, a zapravo je svojim ponašanjem otjerala druge. Nitko ne želi pored sebe ljude koji “sve znaju najbolje”. Hrabra žena se ne natječe, ona je sva svoja prva mjesta, odavno osvojila. To je lekcija ovog tranzita.

atma.hr – 52
Kad odigramo sve naše uloge i role, usudimo li se zaista biti oni koji jesmo? Venera u Ribama donijela je snove, neke neobjašnjive mogućnosti, ispisala javu.

Sada smo borbeni. Ili barem mislimo da jesmo. Nešto hrabriji. Neoprezniji. Nešto više ubrzani. Želimo sve i to želimo odmah. Sve što smo željeli u prošlom periodu, sada krećemo osvajati. Ništa nam nije daleko i ništa nije nemoguće. Jer ratnici u nama nikad nisu bili jači. I dok cijeli svijet još spava, evo nas na nogama. U utrci nekih života.  Više nismo princeze, nego kraljice i moramo se znati nositi s ovim stvarima.

Ipak, naučite da dominacija nije ljubav.  Zastanite kada je potrebno. Ne nauči li Venera u Ovnu da zastane, stvorit će zid. Neprobojan. Dug. Nesrušiv narednih tisuću godina. I onda će stoljećima lupati na vrata koja se ne otvaraju. Jer ovdje, muškarac zna pobjeći pred najezdom jedne žene koja misli da sve može sama i to apostrofira.

Sve što je pretjerano dinamično, grubo, pomalo divljački, neće proći. Srezat će vas u korijenu. Odsjeći svaku emociju. Baciti iz kolosijeka. A to zna boljeti. Ego, ne i vas same.

Ovo je najčešće slika uspješne žene u poslu i nesretne u ljubavi. Neke misle da su odnosi natjecanja pa se natječu s muškarcima. Žena može biti samostalna i uz partnera, to Venera u Ovnu mora naučiti kao lekciju isto kao i kako probuditi svoju ženstvenost.

Jer ovdje je ona u muškoj energiji i često dovoljna sama sebi. Pa će se često žaliti da je sama, a zapravo je svojim ponašanjem otjerala druge. Nitko ne želi pored sebe ljude koji “sve znaju najbolje”.

atma.hr – 52
Odlika snažne žene nije u natjecanju s muškarcima niti u njezinoj aroganciji, forsiranju stvari ili fizičkoj snazi. Odlika snažne žene ne očituje se u odnosu s drugima, ona je u njoj samoj. Hrabra žena se ne natječe, ona je sva svoja prva mjesta, odavno osvojila. To je lekcija ovog tranzita.

Zaboravi ovdje ne postoje. Uzalud siječemo pokušaje. Pričamo tiho. Potiho. Nečujno. Najtiše. I znamo da negdje netko sluša. Oduvijek je slušao.

Svima nam je jasno da neke priče nemaju kraja, kraj je oduvijek bio u nama.

Ne režem te.

Ne režem se.

Sanja Paraminski

Prethodna objavaUniverzum će vam poslati sve što je potrebno: Ljude s ovom osobinom očekuju dobre stvari u životu
Slijedeća objavaJordan Peterson: “Svrha života je pronaći najveći teret koji možete podnijeti i nositi ga!”
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.