Osjećate da vam nedostaje snage da se zauzmete za sebe?

Želite imati više energije za ostvarivanje svojih ciljeva?

Posegnite u sebe i otkrijte da imate hrabrost odlučiti kako će vaš život izgledati! Pridružite nam se na treninzima POWERFUL ME u SPLITU, RIJECI i ZAGREBU!

Što je trening POWERFUL ME?

Trening osobnog razvoja na kojem će polaznici naučiti alate kojima će dobiti samopouzdanje, bolje pregovarati te osigurati kvalitetniji život.

Kome je namijenjen trening POWERFUL ME?

• svima onima koji žele osnažiti unutarnje potencijale i uvesti zdrave navike u svoj život
• ljudima kojima treba podrška kako bi izdržali svakodnevni stres
• ženama i muškarcima od 18 do 119 godina.

Teme treninga:

  1. Izgradi samopoštovanje i vjeruj u sebe!
  2. Zavoli disciplinu kao moćno gorivo!
  3. Nauči bolje pregovarati!
  4. Namjesti stav na kraljevski!
  5. Otkrij supermoći za kvalitetan život!

Temelj ispunjenog života leži u dobrom poznavanju sebe. Umijeće dobrog upravljanja sobom (self-management) potiče naše samopoštovanje, vjeru u sebe, povećava učinkovitost i usmjerava prema ostvarenju ciljeva. Na treningu ćete na vlastitom primjeru napraviti vježbe iz knjige, kojima ćete definirati aktivnosti za dosezanje kvalitetnog života i odmah ih primijeniti. Trening uključuje radnu bilježnicu i knjigu Sjeti se da si kraljica – Vodič za samopoštovanje u praksi, s kojima možete raditi i nakon treninga. Polaznici će moći će iz prve ruke razgovarati s autoricom knjige i dobiti odgovore na pitanja.

Što dobivate na treningu POWERFUL ME?

● Radnu bilježnicu POWERFUL ME s podsjetnikom na glavne teme u koju ćete pisati svoje odgovore i daljnje korake. To je vaš plan za budućnost!

● Knjigu Sjeti se da si kraljica – Vodič za samopoštovanje u praksi koju poklonite sebi kao trajni priručnik ili ju darujte onima koje volite

● Poklone partnera projekta

● Networking event – upoznat ćete ljude koji žele više od života i dobiti mogućnost da si budete podrška

O trenerici:

Iva Belé je osnivačica Success Concepta kojim potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore.

Koncept kombinira metodologiju i menadžersko iskustvo, omogućujući polazniku brzu primjenu naučenog. Uz to, Iva je poslovni savjetnik uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu.

Prvi je europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda “America’s #1 Success Coach-a”. Obrazovala se u Hrvatskoj te na brojnim treninzima u EU i SAD-u. Stekla je titulu magistra ekonomije, NLP praticitioner-a ABNLP, završila je London School of Public Relations i autorica je knjiga Vibracija uspjeha i Sjeti se da si kraljica objavljenih u Hrvatskoj u izdanju Školske knjige.

Kotizacija: 55 Eur (u koju je uključena knjiga „Sjeti se da si kraljica – Vodič za samopoštovanje u praksi“ vrijednost 14 Eur)

PRIJAVI SE SAD

Više informacija zatražite na: [email protected]

Pozovite prijatelje i prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

www.ivabele.com
Facebook: https://www.facebook.com/Iva.Bele/
Instagram: ivabelesuccessconcept
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/iva-bele-coach/

Popis svih treninga:

29.4.2023. SPLIT, 17:30–20h, hotel Park
24.5.2023. RIJEKA, 18–20:30h, Visoka poslovna škola PAR
1.6.2023. ZAGREB, 18–20:30h, HUB385

Želimo omogućiti da vrhunsko znanje dođe do vas u cijeloj Hrvatskoj u čemu su nam pomogli partneri: Zlatni pokrovitelj treninga Jamieson www.jamiesonvitamins.hr i pokrovitelj Bioeterica www.bioeterica.hr

PRIJAVI SE SAD