POVUCITE SE OD GRADSKOG ŽIVOTA, POVEŽITE S PRIRODOM I UZDIGNITE SVOJU SVIJEST UZ YOGU I DUHOVNO ZNANJE NA RAJSKOM OTOKU SILBA (RETREAT = POVLAČENJE)

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o jogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće.

Otok Silba naša je dugogodišnja destinacija za retreat jer obiluje očaravajućom prirodom i klimom te je ekološki čist otok. Na Silbi nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela, a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. To sve odlično odgovara potrebama naših programa, povlačenju, potpunom psiho-fizičkom odmoru i stjecanju ili produbljivanju novih znanja.

Mir i tišina omogućit će vam ponovno nalaženje izgubljenog dodira s prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije. Vrijeme provedeno na Silbi uz naše programe ostavit će vam i dovoljno vremena za vaš odmor i prepuštanje ljetnim morskim radostima.

Otok Silba 01a

SAMOOZDRAVLJENJE

S Kristijanom vas očekuje cjeloviti i napredni tečaj Samoozdravljenje “Praktična primjena samoiscjeljenja”.

To je lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i tako izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Upoznat ćemo prirodu ljudskog uma i razloge zašto smo osobe kakve trenutno jesmo i može li se to na neki način promijeniti.

Pravilnim razumijevanjem svoje sadašnje situacije pravilnije ćemo postupiti u budućnosti. Svakodnevna jutarnja i večernja predavanja, radionica mantre i zvuka, iskustvo mantra meditacije, tehnike EFT – tapkanja i stimuliranja određenih energetskih točki te vedska radionica pripremanja i kuhanja hrane.

silba3

DHARMA YOGA

Sa Sandrom vas očekuje cjeloviti jutarnji program Dharma yoge uz more s kojim se započinje dan kroz prakse asana – yoga položaji, pranayama – rad s pranom i dahom (tehnike disanja), kriye – tehnike pročišćenja, yoga nidra – tehnike povlačenja te predavanja o filozofiji i psihologiji joge.

silba2a

Program joge je osmišljen da na njemu mogu sudjelovati svi koji žele bez obzira na prethodno iskustvo i kroz sedam dana prođu kroz malu školu joge.

Retreat je idealan za one koji su željni rada na sebi kroz teoretska znanja filozofije i psihologije koje dolaze iz drevnih Veda kao potpuno praktično primjenjiva znanja te naučiti i iskusiti više joge.

02 Dharma Yoga Immersion Level up Retreat na Silbi Dharma Yoga Zagreb 2023a

Učitelji:

Kristijan Kolega (Kakudmi das) www.samoozdravljenje.com

Sandra Petra Pintarić www.dharmayogazagreb.com

Detaljno o retreatu na linku:  http://www.dharmayogazagreb.com/yoga-i-samoozdravljenje-retreat-na-silbi.html

Informacije i rezervacije: [email protected]