1. Trenutak kada shvatiš da ti osoba do koje ti je bilo stalo nema za ponuditi ništa intelektualno ili duhovno, već samo glavobolju.

atma.hr – 52
2. Trenutak kada shvatiš da je Bog za tebe imao veće planove koji ne uključuju noćno plakanje ili tužne Facebook citate.

3. Trenutak kada prestaneš uspoređivati ​​sebe s drugima jer to potkopava tvoju vrijednost, obrazovanje i mudrost tvojih roditelja.

4. Trenutak kada živiš svoje snove, ne zato što će to nešto dokazati ili ćeš od toga nešto dobiti, već zato što je to sve ono što želiš raditi. Što drugi misle nije relevantno.

5. Trenutak kad shvatiš da ti nitko nije neprijatelj, osim ti sam sebi.

6. Trenutak kada shvatiš da možeš imati sve što želiš u životu. Međutim, potrebno je vrijeme, pravo srce, pravo djelovanje, prava strast i spremnost da riskiraš. Ako to nemaš, to je zato što nisi imao dovoljno jaku želju, nije ti bilo potrebno ili te je Bog spriječio.

7. Trenutak kad shvatiš da je duh tvojih predaka stajao između tebe i osobe koju si volio. Oni stvarno ne žele da obezvrijeđuješ obiteljsku liniju s nekim tko ne djeluje časno.

atma.hr – 52
8. Trenutak kada shvatiš da sreća nikad nije imala veze s dobivanjem osobe. One su samo suputnici u postizanju tvoje životne misije.

9. Trenutak kada vjeruješ da ljubav nema veze s gubljenjem ili pobjeđivanjem. To je samo nekoliko trenutaka u vremenu, nakon čega slijedi vječnost situacija u kojima rasteš.

10. Trenutak kada shvatiš da si uvijek bio prava osoba. Samo neznalice odstupaju od svoje veličanstvenosti.

– Shannon L. Alder

banner za knjige SUDBINA DUSA 1