atma.hr – 52
atma.hr – 52
Sloboda!

Uzela sam danas slobodan dan za sebe  iako je radni i imam puno posla. Jednostavno je došlo do pregrijavanja  sistema i potreban mi je odmor. Potreban mi je dan uz knjigu, kupanje i razmišljanje. Dan samo za mene.

I ležim tako pored Korane i razmišljam koliko sam blagoslovljena. Koliko sam divno posložila život, vrijednosti i prioritete i kako sam zapravo slobodan čovjek. Kako sam slobodna od svojih krivih uvjerenja i vlastitih ograničenja. Za mene je to prava, istinska sloboda!

Ali nije tome uvijek bilo tako. Prije nekoliko mjeseci da sam napravila ovo što sam napravila danas imala bi ogromnu grižnju savjesti jer sam obaveze prebacila za neki drugi dan, jer imam neispeglanog rublja, jer trebam sredit tavan, jer je frižider prazan i trebam u kupovinu i kada bi i uzela dan za sebe u njemu ne bi uživala.

Zato ako ste vi jedna od osoba koja stalno brine oko obaveza, nikada nema vremena za sebe i kada ga nađe ne zna u njemu uživati poradite na vlastitim prioritetima, poradite na vlastitom životu i naučite ugoditi sebi bez grižnje savjesti jer ipak ste vi najvažnija osoba u vašem životu. 🙂

Ako ne znate kako, pišite, pitajte za savjet ili pomoć jer zato sam  tu. 🙂

Danijela Medaković
Life coach & EFT terapeut
095/5488805
[email protected]
FB : Zdravi-Sretni
Skype: Zdravi Sretni

atma.hr – 52