Unutarnja harmonizacija je tehnika meditacije u Damanhuru. Prikladana je za sve koji žele naučiti balansirati svoje energije i kontaktirati suptilne spiritualne dimenzije svog bića.

Temelji se na disanju, glasu, na položaju i na razvoju vlastite osjetilne percepcije, koje je potrebno vježbati samostalno
Prvi stupanj produbljuje temu svjesnog disanja koje je poput ključa za ulazak u svoje biće. Dah postaje oruđe za poticanje energetskih centara tijela. Sljedeći korak odvija se kroz zvuk: slušanje, pjevanje, lociranje zvuka u sebi, u svojim vitalnim energetskim točkama kroz odgovarajuće položaje, ritmom prilagođenim sebi i grupi s kojom se radi. Sve to su korisni elementi na našem putu, kako bi uskladili vlastite energije i nutrinu ispunili mirom.

Sastoji se od 3 stupnja i u planu je održavanje jednog stupnja godišnje. Uvjet za pohađanje drugog stupnja je završen prvi stupanj. Uvjet za pohađanje trećeg stupnja je završeni drugi stupanj.

1. stupanj  – Zvuk i disanje:
Koristeći određene vježbe disanja, zvuk i jednostavne položaje tijela koji stimuliraju energetske centre – čakre, na prvom stupnju uče se tehnike opuštaja i meditacije za postizanje unutarnjeg mira i ravnoteže.
2. stupanj  –  Boja i aura:
Na drugom stupnju se istražuje aura, kako je percipirati, proširiti i ojačati, unapređujući znanje o unutarnjim dijelovima sebe i osobnom potencijalu.
3. stupanj – Položaji sreće:
S trećim stupnjem dolazi se u kontakt s još dubljim dijelom sebe, na još višim razinama povezuje se s kolektivnim umom životinja, biljaka, energijom elemenata prirode, kroz određene položaje i pokrete tijela.

Kome je seminar namijenjen:

  • Pojedincima na putu osobnog rasta bez obzira na razinu znanja i iskustva
  • Svima koji se žele kvalitetnije nositi s izazovima u životu
  • Onima koji žele uspostaviti bolju povezanost uma, duha i tijela
  • Osobama čiji način života podrazumijeva kontakt s mnogo ljudi
  • Svakome tko osjeća potrebu za većom unutarnjom stabilnošću i ravnotežom

DODATNE INFORMACIJE
https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2022/02/seminar-unutarnja-harmonizacija-1-stupanj-vikend-10-11-12-2016-2/

DINAMIKA PRVOG STUPNJA SEMINARA
* 4 online susreta uživo /4 tjedana
UTORKOM 18:30 – 20:30 h

PRVI SUSRET  –  08.02.2022.
ZAVRŠNI SUSRET – 01.03.2022.

  • sudjelujete putem Zoom platforme (link se šalje prijavljenima)
  • susreti se snimaju i ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati možete pogledati snimku koja je dostupna do sljedećeg susreta.
  • prijevod je osiguran

PRIJAVE I PLAĆANJE
Cijena seminara– 890 kn / 120 eur
Uplate iz inozemstva moguće su putem Pay Pal-a.
Podaci za uplatu na kunski/devizni račun:
Damanhur Hrvatska, Brešćenskoga 4, Zagreb
SWIFT: ESBCHR22 (potreban samo za uplate iz inozemstva)
IBAN: HR2024020061100411609
Svrha: harmonizacija 1

Prijave su obavezne. Kontaktirajte nas: [email protected] ili  00385 95 9016 883

INFORMACIJE O DRUGIM SEMINARIMA NA MYSTERY SCHOOL:
https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2021/12/damanhur-mystery-school-skola-misterija/

VODITELJ SEMINARA
Stambecco Pesco (Silvio Palombo) rođen je u Toskani, 1960. godine.
Živi u Damanhuru od prvih godina njegovog osnutka. Instruktor je damanhurskog Sveučilišta. Surađivao je s Falcom Tarassacom u istraživanju temporalnih sjemenki, u Školi duhovnog iscjeljivanja i u razvoju unutarnje harmonizacije. Instruktor je Damanhurske škole meditacije i autor je knjiga i publikacija o damanhurskoj filozofiji i poruci Falca Tarassaca.

INFORMACIJE O ORGANIZATORU
Damanhur Hrvatska Centar Talej djeluje u Zagrebu više od 15 godina i nudi iskustvo i inspiraciju Damanhura ljudima na našim prostorima. Velikim srcem i zalaganjem naših članova i prijatelja Damanhura preveli smo i izdali desetak knjiga koje koje govore o putovanju ljudske duše, odnosu i zakonima u materijalnom i nematerijalnom svijetu, sinkronim linijama, odrastanju i sazrijevanju vizionara koji je nadahnuo stvaranje Damanhura. Organiziramo predavanja i seminare s fokusom na osobni i grupni rast kako bismo podržali evoluciju čovjeka i planete, kao i razne terapije poput pranoterapije i Stiloselfa. Također predstavljamo glazbu biljaka i Selfike o čemu možete više saznati na našoj stranici: https://damanhurhrvatska.org/.

Pogledajte ostale naše programe….

Unutarnja harmonizacija 1 – dah i zvuk online seminar počinje 08.02.

KRISTALNA MEDITACIJA – online 01.02.2022. U 20h

Online seminar: Istraživanje prošlih života 1-4 prijave primamo do 25.02.2022.

Duhovna fizika i filozofija 1. stupanj online seminar počinje 08.03.