Foto: Jurica Koletić on Unsplash

Početak rada 16.02.2022.

Koliko si se puta sabotirala misleći kako nešto ne možeš učiniti?

Koliko si puta rekla: “Učinit ću to drugi put kad_____” i ta se priča ponavlja i taj “kad” se nikad nije ostvario jer je zapravo samo bio izgovor?

Koliko puta dnevno kukaš nad svojim problemima i tražiš simpatije za svoje rane kako se ne bi trebala suočiti s bolnim iscjeljenjem?

Jesi li jedna od onih koja će zbog straha prodati svoj integritet kako bi preživjela, bez obzira što to znači da time predaješ svoju moć nekome i potvrđuješ si iznova i iznova da nemaš dovoljno vjere i povjerenja u sebe?
Osjećaš li manjak ljubavi i povjerenja prema sebi jer u tebi čuči povrijeđeno, ranjeno dijete?

Vjeruj mi, svi to prolazimo svaki dan.

Komplicirano je živjeti na Zemlji a još je teže kad ne znaš zašto se ponašaš kako se ponašaš.

Zašto se sabotiraš kad znaš da možeš bolje.

Zašto prodaješ svoje vrijeme i životnu energiju nečemu u čemu niti ne uživaš.

Zašto opravdavaš svoje neuspjehe onim što je bilo u prošlosti i izvlačiš to kad god ti život pruži mogućnost za nešto bolje.

Zašto si u stanju sabotirati daljnji uspjeh jer misliš da je bio slučajan a ne posljedica tvoje genijalnosti.

I ja sam slušala te priče u svojoj glavi…

“Ne možeš”
“Nisi dovoljno dobra”
“Ne još sada”
“Možda sljedeće godine”
“Ostani tu gdje jesi, nije tako loše”
“Nemam izbora”
“Ne vjerujem sebi”

Naučivši o kakvim se energijama u mojoj podsvijesti radi, bilo mi je mnogo lakše prepoznati ih i znati da ono što čujem dolazi iz onog dijela mene koji je ranjen, neiscijeljen, bolan i ljutit a ne onaj dio mene koji je moja srž i esencija.

Spoznavši te energije, mogla sam se svaki put pitati: “Što me ta energija, situacija, osoba uči? Što moram ispraviti, kako se uskladiti, što učiniti da bih se iscijelila?”

Tvoj odgovor leži u kolektivnim energijama koji se zovu ARHETIPOVI i to u osnovna 4 arhetipa (dijete, žrtva, prostitutka i saboter) koje svaki čovjek posjeduje i koji nam služe kako bismo naučili vidjeti kad bježimo od sebe i od svog najvišeg potencijala i što moramo u vezi toga učiniti.

Tvoja duša se želi osloboditi tereta. Ona želi učiti, služiti, rasti. Ona želi napredovati.

Ako te zanima koja su to 4 arhetipa i kako ih najbolje prepoznati i iscijeliti kako bi ti oni postali saveznici a ne suparnici, pozivam te na radionicu “Prestani sumnjati u sebe”.

Što ćeš naučiti?
• Naučit ćeš glavne karakteristike 4 osnovna arhetipa, njihove sjene i dar.
• Naučit ćeš prepoznati blokade koje su ti arhetipovi kreirali u tebi do sada i kako ih možeš uz pomoć svog duhovnog vodstva iscijeliti
• Naučit ćeš prepoznati djelovanje tih energija u svojoj svakodnevici i usmjeriti ih kako bi one postale tvoji saveznici a ne protivnici
• Naučit ćeš slušati svoje unutarnje vodstvo.

Teorija će biti potkrijepljena i snažnim, vođenim meditacijama na svaki od arhetipa kroz koje ćeš osjetiti njihove energije i polako ih i nježno transformirati. Svako se predavanje snima i snimke ćeš dobiti u trajno vlasništvo.

Možda se pitaš zašto bi ti bilo toliko važno raditi s ovim arhetipovima? Ne možeš krenuti na otkrivanje sebe, svoje istinske svrhe i svog duhovnog puta ako ne znaš koji dio u tebi je protiv toga.

A vjeruj mi, tvoji neosviješteni arhetipovi su upravo to- saboteri koji ne žele novo, drugačije, bolje jer je njihova funkcija preživljavanje a ne življenje. Tek kad osvijestiš način na koji djeluju, tad ćeš znati i kako usmjeriti njihove energije.

POČETAK RADIONICE: 16.02.2022.
ZAVRŠETAK RADIONICE: 16.03.2022.
NAČIN RADA: ONLINE ZOOM
DULJINA RADA: 5 predavanja srijedom od 18-21 h.

INVESTICIJA: 800 HRK
PRIJAVE SE PRIMAJU DO 14.02.2022. PUTEM WEB STRANICE
WEB STRANICA: https://www.natalijapavlakovic.com/prestani-sumnjati-u-sebe/
KONTAKT: [email protected]

natalijaO MENTORU:
Ja sam Natalija Pavlaković, tvoja voditeljica na ovome putovanju osvještavanja arhetipova preživljavanja.
Arhetipovi oduvijek igraju veliku ulogu u našim životima, pogotovo arhetip djeteta, bili mi njih svjesni ili ne.
Moj se život u mnogim aspektima promijenio kad sam počela svjesno osnaživati ove dijelove sebe, pogotovo svoje ranjeno dijete.
Iz tog razloga bih voljela da i ti osvijestiš koji te dijelovi tih obrazaca još uvijek nesvjesno koče, kako bi živjela potpuno sretan i ispunjen život.
Iza sebe imam 25 godina duhovnog rada i uz sebe snažno duhovno vodstvo koje će me voditi da ti pomognem osvijestiti što te koči i što moraš mijenjati da bi se razvila duhovno i da bi ukrotila sve unutarnje sabotere.
Ako osjećaš da si spremna i da ti ja mogu pomoći, bit će mi jako drago da se vidimo na ovoj divnoj radionici.

Bit će mi drago pomoći ti da sagledaš svoj život iz više perspektive.