Usvojite identitet Pomnog samohipnotizera. Trening Akademija za profesionalnu hipnozu predstavlja novu radionicu. Djelujte na svoju promjenu na najdubljoj razini.

Tijekom dvije subote (25.6. i 9.7. od 10 do 16 sati – s pauzama) preko zoom aplikacije saznajte kako doći do mjesta da unutar svega nekoliko minuta na dan razvijete sustav koji vam s lakoćom donosi ove korisne sposobnosti:
♦ Imat ćete više energije, vremena i prostora
♦ Obavljat ćete zadatke lako, bez napora i distrakcija, s više svjesnosti
♦ Osjećat ćete se potpuniji, mirniji, budniji i fokusirani
♦ Bit ćete nova osoba, s pojačanim stavom i kontrolom nad svojim životom…
♦ Vi jeste. Vi ste potpuniji, motiviraniji, samouvjereni, discipliniraniji i uravnoteženiji.

Pomna samohipnoza je ALAT za lakše OD hipnotiziranje… OD zaglavljenosti, OD napetosti, OD ponavljanja OD bola i patnje… OD srama i krivnje.

Korisna je i brzo upotrebljiva ZA proširivanje… ZA razvoj… ZA jačanje, ZA poboljšanje… ZA još!
Na vama je samo da se odlučite što PRVO želite.

Da se vratimo na osnove – što je hipnoza, što samohipnoza, a što pomna samohipnoza:

Hipnoza mi je zastrašujuća…
Hipnozu karakterizira visoka razina mentalne, emocionalne i fizičke opuštenosti (svih ili nekih od opuštanja).
I ne trebamo je zamijeniti s potpunom fizičkom opuštenošću. Naime, često smo u stanju hipnoze potpuno fizički spremni i mentalno “čisti”. Hipnoza je definirana i kao monoideizam – stanje produljenog bivanja u jednoj ideji.

Glavni zadatak hipnoze i samohipnoze je da zaobiđemo kritički faktor i poruke (sugestije, autosugestije) isporučimo direktno podsvjesnom umu. Kritički faktor je nemoguće skroz isključiti, zaobići ga 100%, ali ga je moguće minimalizirati, umanjiti otpore i prepustiti se sugestiji koju želimo.

Samohipnoza je moj alat
Samohipnoza može pomoći u otklanjanju zaglavljenosti u emocijama, fizičkim i mentalnim stanjima, pa čak i raznim duhovnim pitanjima: nervoza, srdžba, tjeskoba, umor, nesanica, hipertenzija, migrena, bol, prekomjerno razmišljanje, prokrastinacija, nedostatak samopouzdanja, brige, pronalaženje svrhe i smisla…

Često je korisna i lako upotrebljiva za promjenu navika i ponašanja. Njome možemo razviti vrline kao što su hrabrost i samopouzdanje, poboljšati koncentraciju, motivaciju, vizualizaciju (treninga, meča, utakmice) i time olakšati učenje i razvoj. Može se riješiti anksioznosti (treme, straha od poraza, straha od publike, straha od pobjede). Nerijetko korištenjem ovog pristupa može se uspjeti u raznim vrstama odvikavanja, regulaciji tjelesne težine, poboljšanja izgleda.
Samohipnoza je alat za promjenu identiteta, vjerovanja, navika i ponašanja… doživljavanja sebe i svijeta oko sebe, reagiranja i djelovanja u životu, jačanja uloga i sposobnosti.

Pomna samohipnoza kao moderni pristup podsvijesti
POMNA (Mindfulness) SAMOHIPNOZA je kombinacija mindfulnessa i hipnoze, metoda vizualizacije i autosugestije.
Jezik podsvjesnog uma je jezik emocija i doživljaja; mentalnih predstava i mašte; jezik asocijacija i simbola. I baš zbog toga, odlučili smo koristiti pomnu hipnozu koja na najbolji način pokriva sve ove jezike podsvijesti.

Pomna samohipnoza sačinjena je od elemenata koji pomažu ostvarenju namjere samohipnotičke sugestije. Upoznat ćemo vas s osnovama mindfulnessa, mentalizacije, mjesta promjene, simbolima iz podsvijesti, autosugestijom i kroz vježbu doživjeti novi način stvaranja svojeg budućeg identiteta…

Svi koraci su iskustvenog karaktera – dakle, vježbom vas pomičemo i vodimo od početka do kraja, bez predznanja i poznavanja hipnoze! Naš tim hipnoterapeuta, coacheva i stručnjaka vodit će vas i po putu usmjeravati kako biste dobili najbolje od radionice i iskustva samohipnoze.

Svaki naš susret obiluje dodatnim vrijednostima, pa očekujte i poneku hipnotičku seansu, terapijsku pomoć i smjernice za jačanje željenih životnih uloga.

Veselimo se druženju, rastu i igri! Prostor je siguran, uvjeti sjajni – vidimo se uskoro…

Vodimo vas kroz avanturu istraživanja uma. Zabavno, brzo i jednostavno. Znanja koja vam predajemo zadovoljit će vašu potrebu za razumijevanjem i učenjem, a vježbe koje radimo zainteresirat će vam maštu i pokrenuti uspavane procese BEZ TRUDA.

Da, čuli ste, što se više opuštate, lakše se razvijate…

U SAMO DVA DANA prikupit ćete iskustvo, vještinu i sposobnost pomne samohipnoze.

NOVA GRUPA okuplja se u subotu, 25. lipnja 2022. (zoom aplikacija) od 10 do 16 sati.
Drugi susret i nastavak vježbi 9. srpnja od 10 sati. Između dva događaja vodimo vas kroz proces.

Prijave na linku: https://akademija.hipnooo.eu/psh

pomna hipnoza