Možda već neko vrijeme promišljate kako bi bilo savladati vještinu ili tehniku ili neku metodu kako da si pomognete u životu? Sigurno ste primjetili tko sve upisuje hipnozu i pronašli se u toj priči?

Jeste li učenik ili poduzetnik, želite li pomoći ili zaraditi? Istražujete li život kako biste doživjeli ekspanziju? Koji tip polaznika ste?

Stotinu pitanja…
I evo napokon odgovora – ne morate danas postati hipnoterapeut ili hipnocoach. Ne morate čak postati ni profesionalni hipnotizer… provjerite je li hipnoza za vas i usput uživajte u tom istraživanju: upišite pomnu samohipnozu… Zašto?

Mindfulness plus maštanje na zahtjev plus sigurno mjesto = recept pomne samohipnoze

Naučit ćemo vas transu, stanju ključnom za hipnozu. usvojit ćete uvod u MINDFULNESS (pomnost), ovladati MAŠTANJEM NA ZAHTJEV, pronaći i usidriti SIGURNO MJESTO na kojemu se lako i brzo resetirate i obnavljate – i u konačnici, ostvarujete promjenu iz riznice svog uma s kvalitetnom AUTOSUGESTIJOM jer ste nakon svega pet tjedana POMNI SAMOHIPNOTIZER… Više o ovom smjeru proučite na linku.

Ulog ove radionice postaje ulog za vaš daljnji razvoj prema identitetu hipnoterapeuta…
I k tome, za ovo ne morate uložiti preveliki napor, dapače – jednostavno, lako i sustavno složeno znanje kroz vježbu i praktično iskustvo, vaši su za tren oka.

Evo što kažu dosadašnji polaznici radionice Pomne samohipnoze…

“Kao prvo se zahvaljujem na vremenu, strpljenju i druženju. Došla sam do novih spoznaja, otvorila nove vidike i naučila još nešto o sebi što me jako veseli. Sve u svemu sam sretna jer sam upisala pomnu samohipnozu, veselim se nastavku edukacije i druženja i novim znanjima i spoznajama.”

***

“Izuzetno sam zadovoljna… predavanja odlično osmišljena, na način da nas kroz vrlo korisne i zanimljive vježbe, materijali podržavaju sve sto smo učili, predavači, divni i posvećeni, u svakom trenutku dostupni za naša pitanja i nedoumice… uživala sam u svakom trenutku, hvala od srca…”

***

“Predavanja su praktična, predavači daju svoj maksimum. Materijala ne manjka. Predavači imaju pristup koji ulijeva sigurnost i atmosferu “dnevnog boravka”. Uvijek su na usluzi za dodatna pojašnjenja i podršku.”

“Prezadovoljna, predavači su se trudili sa nam objasne i prenesu znanje na najbolji način. Divna ekipa, od srca preporučujem dalje prijateljima”

Radionica se održava online srijedama od 18 sati. Cijena je snižena do 27.2. pa se prijavite što prije. Ulog ove radionice umanjuje kasnije školu hipnoterapije ili hipnocoacha!

Prijave na LINKU

U videu poslušajte kako izgleda to putovanje na Hipnooo Akademiji:

Upoznajte se s nama, a mi ćemo vas s hipnozom…

Dobrodošli u Hipnooo svijet!

Hakademija logo