52
U spavaćoj sobi

Obratite pažnju na vašu spavaću sobu. Najpoželjnija opcija je da je krevet naslonjen na zid s kojeg se vide ulazna vrata, ali da nije točno nasuprot vratima, i da se s ostale tri strane može nesmetano prolaziti.

Ukoliko je krevet na dvije strane naslonjen na zid, time vlada neravnopravnost među partnerima, a ukoliko ste samac i imate tako položen krevet, možete slati energiju da ne želite da druga osoba uđe u vaš život.

Evo još nekoliko stvari važnih za spavaću sobu:

  • Važna je simetrija
  • U spavaćoj sobi zbog romantike, a i zbog kvalitete sna nije poželjno da koristite TV i kompjuter.
  • Obratite pažnju kakve slike i skulpture imate u spavaćoj sobi – poželjno je da su mirne i senzualne.
  • Nemojte pretjerivati s jakim bojama, primjerene boje bi bile pastelne boje, a koje točno ovisi o kompasnoj zoni u kojoj se nalazi spavaća soba.
  • Spavaća soba je mjesto za odmor i za intimu, pa stoga nije mjesto za slike od roditelja, djece, umjetničke radove od djece i igračke. Za njih postoje neka druga mjesta u vašem domu.

Jugozapadni sektor vašeg doma

U jugozapadnom dijelu spavaće sobe, a i dnevnog boravka postavite zajedničku sliku na kojoj ste sretni i zaljubljeni, možete staviti i neke predmete u paru, skulptura sa zaljubljenim muškarcem i ženom, ili dvije mandarinske patke – one su simbol vjernosti, ili slično. Važno je da je u paru i da je simbolika ljubavi i zajedništva.

Jugozapad iz razloga jer u feng shui-u svaka zona je povezana s određenim aspektom u životu, tako je jugozapad povezan s ljubavlju, odnosima, zajedništvom i brakom.

Kakve slike, fotografije, motivi prevladavaju u vašem domu.

Provjerite da li imate slike, motive, fotografije ili skulpture osoba koje su same i tužne. Ukoliko imate takve slike ili predmete, a želite vezu ili poboljšanje veze / braka, razmislite zašto imate takve predmete i kada ste spremni zamijenite ih sa slikama i motivima sretnih osoba u paru. Ono čime ćete se okružiti u prostoru, to ćete i privlačiti u životu.

Nemojte pretjerivati u dekoriranju.

52
Za samce

Pravila za samce su ista – postavite u jugozapadnom dijelu spavaće sobe i jugozapadnom dijelu dnevnog boravka simbole ljubavi – možda dva srca, ili također skulpturu zaljubljenog muškarca i žene, ili slično što vama osobno predstavlja ljubav. Također u ormaru i nekim ladicama u dnevnom boravku oslobodite prostor. Time simbolički šaljete poruku da ste spremni da vam druga osoba uđe u život i da za nju ima mjesta u vašem domu. Ukoliko vam je sve pretrpano, energetski šaljete poruku nema mjesta za novo u vašem životu. Ostavite sa tri strane kreveta dovoljno prostora da se može proći.

Svaka osoba u ovisnosti o datumu rođenja ima jedan kompasni smjer koji se zove smjer ljubavi i gledajući prema njemu recimo dok radite ili se odmarate, potencirate si energiju ljubavi. Taj smjer vam može odrediti feng shui savjetnik.

Valentinovo

Na samo Valentinovo preporučila bih nekoliko stvari:

  • Stavite vazu s dva ista cvijeta – recimo dvije ruže.
  • Poklonite nešto u paru
  • Postavite zajedničku sliku ili sliku dva srca, dva labuda ili slično kao desktop temu

Feng shui vam može pomoći u različitim aspektima života, a ljubav je samo jedan od njih.

Sretno Vam Valentinovo!

image004S ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
Intuitivna i feng shui savjetnica
www.linafengshui.com

Sviđa vam se tekst 🙂 podjelite sa prijateljima, upišite se i primajte razne slične tekstove i uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

52
 

Prethodna objavaKako riješiti sukobe samokontrolom?
Slijedeća objavaKristina Panić: Moj svijet novih dimenzija
Nikolina Balenović Knez
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način.Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.Direktorica poduzeća Sretan život d.o.o.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.