atma.hr – 52
U spavaćoj sobi

Obratite pažnju na vašu spavaću sobu. Najpoželjnija opcija je da je krevet naslonjen na zid s kojeg se vide ulazna vrata, ali da nije točno nasuprot vratima, i da se s ostale tri strane može nesmetano prolaziti.

Ukoliko je krevet na dvije strane naslonjen na zid, time vlada neravnopravnost među partnerima, a ukoliko ste samac i imate tako položen krevet, možete slati energiju da ne želite da druga osoba uđe u vaš život.

Evo još nekoliko stvari važnih za spavaću sobu:

  • Važna je simetrija
  • U spavaćoj sobi zbog romantike, a i zbog kvalitete sna nije poželjno da koristite TV i kompjuter.
  • Obratite pažnju kakve slike i skulpture imate u spavaćoj sobi – poželjno je da su mirne i senzualne.
  • Nemojte pretjerivati s jakim bojama, primjerene boje bi bile pastelne boje, a koje točno ovisi o kompasnoj zoni u kojoj se nalazi spavaća soba.
  • Spavaća soba je mjesto za odmor i za intimu, pa stoga nije mjesto za slike od roditelja, djece, umjetničke radove od djece i igračke. Za njih postoje neka druga mjesta u vašem domu.

Jugozapadni sektor vašeg doma

U jugozapadnom dijelu spavaće sobe, a i dnevnog boravka postavite zajedničku sliku na kojoj ste sretni i zaljubljeni, možete staviti i neke predmete u paru, skulptura sa zaljubljenim muškarcem i ženom, ili dvije mandarinske patke – one su simbol vjernosti, ili slično. Važno je da je u paru i da je simbolika ljubavi i zajedništva.

Jugozapad iz razloga jer u feng shui-u svaka zona je povezana s određenim aspektom u životu, tako je jugozapad povezan s ljubavlju, odnosima, zajedništvom i brakom.

Kakve slike, fotografije, motivi prevladavaju u vašem domu.

Provjerite da li imate slike, motive, fotografije ili skulpture osoba koje su same i tužne. Ukoliko imate takve slike ili predmete, a želite vezu ili poboljšanje veze / braka, razmislite zašto imate takve predmete i kada ste spremni zamijenite ih sa slikama i motivima sretnih osoba u paru. Ono čime ćete se okružiti u prostoru, to ćete i privlačiti u životu.

Nemojte pretjerivati u dekoriranju.

atma.hr – 52
Za samce

Pravila za samce su ista – postavite u jugozapadnom dijelu spavaće sobe i jugozapadnom dijelu dnevnog boravka simbole ljubavi – možda dva srca, ili također skulpturu zaljubljenog muškarca i žene, ili slično što vama osobno predstavlja ljubav. Također u ormaru i nekim ladicama u dnevnom boravku oslobodite prostor. Time simbolički šaljete poruku da ste spremni da vam druga osoba uđe u život i da za nju ima mjesta u vašem domu. Ukoliko vam je sve pretrpano, energetski šaljete poruku nema mjesta za novo u vašem životu. Ostavite sa tri strane kreveta dovoljno prostora da se može proći.

Svaka osoba u ovisnosti o datumu rođenja ima jedan kompasni smjer koji se zove smjer ljubavi i gledajući prema njemu recimo dok radite ili se odmarate, potencirate si energiju ljubavi. Taj smjer vam može odrediti feng shui savjetnik.

Valentinovo

Na samo Valentinovo preporučila bih nekoliko stvari:

  • Stavite vazu s dva ista cvijeta – recimo dvije ruže.
  • Poklonite nešto u paru
  • Postavite zajedničku sliku ili sliku dva srca, dva labuda ili slično kao desktop temu

Feng shui vam može pomoći u različitim aspektima života, a ljubav je samo jedan od njih.

Sretno Vam Valentinovo!

image004S ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
Intuitivna i feng shui savjetnica
www.linafengshui.com

Sviđa vam se tekst 🙂 podjelite sa prijateljima, upišite se i primajte razne slične tekstove i uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

atma.hr – 52
 

Prethodna objavaKako riješiti sukobe samokontrolom?
Slijedeća objavaKristina Panić: Moj svijet novih dimenzija
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.