atma.hr – 52
Moderan način života dovodi do ozbiljnog opterećenja naših očiju.

Provodimo dosta vremena za računalom, mobitelom, tabletom, zureći direktno u njega, dok su naše oči stvorene za stalnu promjenu udaljenosti, prenosi uspesnazena.com.

Prirodom je predviđeno da moramo mijenjati fokus pogleda od bližeg ka daljem i obrnuto. Ranije smo gledali u daljinu, gledali u beskrajne šume i polja, a sada uglavnom zurimo u svoje gadgete.

Krenuvši protiv prirode, čovjek je naravno dobio probleme s vidom, jer ljudsko oko nije prilagođeno takvom teškom opterećenju – konstantnom gledanju u ekrane.

atma.hr – 39

Zato se svake godine sve više i više ljudi suočava s problemom lošeg vida.

Pred vama je jedan koristan ljekoviti video, koji ima dobar učinak u oporavku vida, a koji je zasnovan na promjeni perspektive. Promjena perspektive, to je ono što je korisno i na što su naviknute vaše oči.

Također, video pomaže u otklanjanju umora i razdražljivosti. Kod redovnog gledanja videa (barem jednom dnevno), primjećuje se znatno poboljšanje vida.

Sličan efekt možete postići i u prirodi, na primjer, razgledavanjem grana drveća, nakon čega odmah podignete oči prema nebu – to je ista promjena perspektive. Ali, ako nemate te mogućnosti – sačuvajte ovaj video i podijelite ga s prijateljima, kojima može biti od pomoći.

Ugodno gledanje:

atma.hr – 52
uspesnazena.com

atma.hr – 39