Foto: pixabay.com

Astrolog Natalija Milahova otkriva tajnu uspjeha za svaki horoskopski znak. Ovim riječima i mantrama se vodite kako bi godina bila uspješna, a vi zablistali na svakom polju.

atma.hr – 78
Došlo je vrijeme da odbacite sve od čega strepite i da krenete ostvarivati svoje snove. Kada zaškripi, ponavljajte ove mantre. Ove moćne riječi će vam uliti snagu da nastavite kad posustanete i posumnjate u sebe.

OVAN

“Ove godine ću naučiti da nije moguće kontrolirati baš sve u životu. To će mi omogućiti da se opustim i dostignem razinu spokoja. Radujem se novim izazovima koje ću iskoristiti u svoju korist.”

Bik

“Dozvolit ću sebi da se suočim s emocijama koje sam potisnuo. To će mi omogućiti da povratim osjećaj mira koji sam izgubio.”

BLIZANCI

“Spreman sam napraviti korak naprijed i iskoračiti iz zone komfora bez obzira kakav će rezultat biti. Više se ne bojim neuspjeha.”

RAK

“Otvoren sam za nove izazove i mogućnosti. Ne plašim se više ničega. Tuđa mišljenja me ne mogu povrijediti.”

atma.hr – 39

LAV

“Oslobodit ću se negativne energije i trudit ću se da vidim samo dobro u ljudima. Moj fokus će biti na postizanju ciljeva koji su važni za život.”

DJEVICA

“Počet ću vjerovati svojim instinktima, jer su nepogrešivi. Moj unutrašnji osjećaj me nikad neće iznevjeriti. Od sad se oslanjam isključivo na sebe.”

VAGA

“Više se neću držati nekih stvari iz straha od promjena. Vjerujem da će ljudi koji trebaju biti u mom životu, tu i ostati,  nikoga neću zadržavati protiv njegove volje.”

ŠKORPION

“Neću tražiti krivnju za svoje neuspjehe u drugim ljudima i neću se opterećivati stvarima iz prošlosti. Njima je tamo i mjesto. Spreman sam za nove životne avanture.”

STRIJELAC

“Iskoristit ću sve teškoće s kojima se susrećem za osobni razvoj i napredak. Više se ne povlačim ni pred jednim problemom.”

atma.hr – 78
JARAC

“Udovoljavat ću svim svojim potrebama koje su ostale u drugom planu. Opraštam svima koji su me povrijedili, dajem svom srcu priliku da diše, a mojim osjećajima prostor.”

VODENJAK

“Držat ću se dalje od mjesta koja u meni izazivaju nelagodu i sjećanje na ružne dane. Oslobodit ću se napetosti koja me muči i hrabro ću krenuti naprijed ka svojim ciljevima za koje godinama skupljam hrabrosti. Došlo je moje vrijeme.”

RIBE

“Došlo je vrijeme da kreiram budućnost kakvu sam oduvijek želio za sebe. Vrijeme je da budem ono što jesam bez ustručavanja i strepnje što će drugi reći”.

stil.kurir

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1