Image By stockgiu

U travnju/aprilu 2024. dogodit će se fenomenalan događaj – ogromna skupina planeta okupit će se u znaku Bika. Posljednji takav događaj odvio se u svibnju/maju 1858. godine i u svibnju/maju 1941. Astrologinja i tarot čitateljica Yulia Lifanova govori nam što sve možemo očekivati ​​i zašto o planovima za proljeće treba razmišljati već sada.

atma.hr – 52
U astrologiji postoji takva stvar kao Stellium – to je skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, koji energetski podređuje cijeli život osobe službi ove sfere. Ponekad se Stelliumi formiraju na nebu od planeta koji se prilično sporo kreću po Zodijaku, što znači da se događa nešto fenomenalno.

U travnju/aprilu i svibnju/maju 2024. na nebu se formira Veliki Stellium u Biku od dva planeta učitelja – Urana i Jupitera. Oboje karakteriziraju širenje i napredak, ali na različite načine. Uran donosi neočekivane preokrete u životu, a Jupiter svakoj situaciji daje efekt balona. A kada se ova dva planeta spoje u znaku, stvaraju tako snažan protok energije da se događaj mora dogoditi.

atma.hr – 52
Kad je već postojao sličan Veliki Stellium u Biku?

Proučite li tablice planetarnih efemerida (adrese nebeskih tijela u prostoru i vremenu), možete pronaći slične položaje Jupitera i Urana u Biku u svibnju/maju 1858. i svibnju/maju 1941. godine. Najvažniji događaji tih godina uključuju sljedeće:

  • U svibnju/maju 1858. Kina i Rusija sklopile su sporazum o granici duž rijeke Amur.
  • U svibnju/maju 1941. njemački je zrakoplov nesmetano preletio SSSR.

Značajka Velikog Stelliuma u 2024.

Veliki Stellium u Biku prvenstveno ukazuje na to da će financijska pitanja biti pogođena, jer je ova konstalacija tradicionalno odgovorna za novac, udobnost i prosperitet. To znači da će u ovom razdoblju biti brojnih velikih transakcija; koje uključuju kupnju i prodaju stanova, zemljišta i poslovanja. U svijetu se mogu dogoditi važni bankovni događaji, na primjer vezani uz zatvaranje nekih struktura i otvaranje novih.

atma.hr – 52
Bitno je da će dispozitor (energetski upravitelj) Velikog Stelliuma – Venera – biti u znaku Ovna i povezana sa čvorom budućeg Rahua. To znači da će financijski događaj koji se dogodi u vašem životu biti izravno povezan sa stvarnim karmičkim programom vaše sudbine. Što god da započnete u proljeće 2024. već je bilo unaprijed određeno. Na nekoj razini, svi se krećemo prema nekoj vrsti plana koji je zapravo već isplanirao Svemir.

Što se tiče općih značenja Venere u Ovnu, ona može pokrenuti novi posao, novu vezu ili neki važan pravni dogovor. Može biti povezano sa službom, pokretanjem projekta ili radom za nekoga. Na ovom događaju okupit će se dosta mladih ljudi, jer Rahu uvijek simbolizira mlade generacije.

Venera će se povezati i s Chironom, planetom koji nešto udvostručuje. Primjerice, može doći do istovremene registracije dvaju tvrtki, dva kredita, rođenja ili začeća blizanaca, dva stana, kao i ulaska u ljubavne trokute u vezi. Jedna od pojedinačnih prednosti je da Chiron vlada sudovima, pa će tijekom ovog razdoblja pravni postupci biti uspješno okončani.

atma.hr – 52
Glavni datumi Velikog Stelliuma u Biku 2024.

Događaji vezani uz financijske proboje događat će se tijekom travnja/aprila i svibnja/maja. Ali postoje ključni trenuci kada će Uran i Jupiter biti aspektirani od strane drugih planeta i šanse za nevjerojatne situacije novčanog toka će se povećati.

  • Od 18. do 22. travnja/aprila – točna konjunkcija Urana i Jupitera te Venere s Rahuom.
  • Od 13. do 20. svibnja/maja – točna konjunkcija Sunca, Urana, Jupitera i Venere.

Koji će se događaji dogoditi za različite znakove zodijaka?

Ovan

Događaj se tiče financija jer se Veliki Stellium događa u vašem sektoru karijere. U isto vrijeme, Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete otvoriti posao, dobiti veliku svotu novca od partnera ili ćete, naprotiv, morati dati novac partneru (npr. razvod). Vjerojatan je i brak. U svakom slučaju, na kraju ćete biti u plusu – sreća će biti na vašoj strani.

Najvjerojatnije ćete moći voditi dva projekta istovremeno ako se radi o pokretanju posla.

atma.hr – 52
Bik

Događaj se tiče vas i vašeg odnosa s partnerom, jer se Veliki Stellium javlja u vašem znaku na osi braka i poslovne suradnje. Prvo, možete sklopiti poslovni dogovor s osobom iz inozemstva ili će vaša tajna veza postati službena.

Što se tiče velikih postignuća, možete napraviti ozbiljna financijska ulaganja bilo u nekretnine ili u osobni projekt. Najvjerojatnije ćete na ove datume imati vrlo veliku količinu novca u svojim rukama.

Blizanci

Događaj se tiče neke tajne koja bi mogla izaći na površinu. Na primjer, možete saznati nešto o svom partneru što bi u konačnici moglo dovesti do financijskog gubitka – budite oprezni.

Situacija se također može odnositi na ulaganje novca u kupnju o kojoj nećete razgovarati. To mogu biti nekretnine u inozemstvu ili ulaganje novca u projekt na internetu.

Osim toga, možete iznenada ući u tajnu vezu ispunjenu strašću. Osoba može biti vaš učitelj, neka vrsta “gurua” ili jednostavno biti u inozemstvu.

atma.hr – 52
Rak

Događaj će biti vezan uz vaš posao, koji bi vas mogao iznenada natjerati da migrirate u drugu zemlju. Grozd planeta pojavljuje se u vašem sektoru prijatelja, pa vam jedan od njih može ponuditi da se preselite kod njega za stalni boravak.

Također, situacija vas može dramatično preokrenuti po pitanju vaše karijere, jer će Venera biti u vašoj kući profesije. To znači da odjednom možete postati dio ili čak voditi neku vrstu tima. Općenito, događaj je koristan za vas u smislu financija i rasta.

Lav

Događaj će se odnositi na vaš uzlet u karijeri – Veliki Stellium će se održati u vašoj kući statusa, što znači da biste mogli iznenada dobiti novi zadatak. Općenito, ljudi bi mogli postati svjesni vas i vaša bi popularnost mogla porasti.

Osim toga, događaj bi vam mogao donijeti živopisnu ljubavnu priču jer Uran i Jupiter vladaju sektorima vaše veze i braka. To znači da se možete vjenčati, razvesti ili imati aferu s nekom visokom osobom.

atma.hr – 52
Djevica

Događaj će biti posvećen vašem fenomenalnom napretku, kao i učenju i širenju vašeg pogleda na svijet. Kao prvo, možda jednostavno postanete poznatiji jer se Veliki Stellium događa u vašoj kući popularnosti, a kao drugo, očekuje vas veliki napredak po pitanju stanovanja. Jupiter vlada vašim sektorom nekretnina, tako da možete kupiti stan, zemljište ili poslovni prostor. U svakom slučaju, događaj će vam biti maksimalno koristan, jer će se odvijati u zemaljskom elementu koji vam je vezan. To znači da će vas Svemir povući naprijed, tako reći, prema financijskom uspjehu i prosperitetu.

Također je moguće da ćete krenuti na obuku koja bi na kraju mogla transformirati vaš rad.

Vaga

Događaj se odvija u vašem sektoru velikih transakcija, pa ćete najvjerojatnije dobiti veliku svotu, podići hipoteku, kredit ili ćete dobiti nasljedstvo. Događaj se također može ticati vaše braće i sestara, jer Jupiter vlada rođacima u vašoj karti. Jedan od njih može imati kriznu situaciju.

Vjerojatno će u vašem domu započeti popravke, što će zahtijevati veliku svotu.

Ako planirate operaciju, bolje je to učiniti u svibnju/maju, kada će vaš vladar Venera biti u konjunkciji s Uranom i Jupiterom.

atma.hr – 52
Škorpion

Događaj se odvija u vašem sektoru odnosa, što znači da možete doživjeti neku vrstu proboja ili iznenadne situacije s partnerom. Na primjer, možete iznenada upoznati muškarca i gotovo odmah se udati za njega.

Vjerojatna je i odluka o prekidu, razvodu ili napuštanju partnera, ali u istom slučaju s njim ćete sklopiti važnu financijsku transakciju vezanu uz financijske obveze i nekretnine. Jupiter u vašoj karti vlada novcem, a Uran stanovanjem, pa u proljeće možete napraviti velika ulaganja u stan ili kuću ili prodati nekretninu i dobiti veliki kapital.

Strijelac

Događaj se odvija u vašem sektoru zdravlja i posla, s Jupiterom kao vašim vladarom i Uranom kao pokroviteljem vaših putovanja i komunikacije. To znači da morate biti izuzetno oprezni kada putujete, jer ćete ili imati iznenadni put (posao) ili se općenito nekamo preseliti.

Događaj se također može odnositi na proboj vašeg zdravlja, na primjer zbog neke vrste aktivnosti. Za one koji su zabrinuti za svoju karijeru, Veliki Stellium može donijeti potrebu za učenjem stranog jezika i “napumpavanjem” govorništva.

Također, kod kuće mogu započeti važne promjene u svakodnevnom životu, primjerice zbog renoviranja.

atma.hr – 52
Jarac

Događaj se događa u vašem sektoru ljubavi i djece – možete iznenada zatrudnjeti, a sama činjenica trudnoće može vam dugo biti nepoznata.

Jupiter u vašoj karti vlada sektorom tajni, pa ćete tek u travnju/aprilu ili svibnju/maju 2024. saznati nešto u vezi sa svojim djetetom ili objektom ljubavi. Također je vjerojatno da ćete iznenada sresti muškarca jer Uran i Jupiter često donose neku vrstu ljubavi priča, koja je “pala iz vedra neba”.

Za Jarce koji se bave privatnim poslom ovo je odlično vrijeme – vaš projekt će imati velike financijske koristi, posebno ako se bavite trgovinom i inozemstvom. Možda ćete dobiti vrlo veliki iznos.

Vodenjak

Događaj se odvija u važnom sektoru za vas – to su stanovanje i nekretnine. Najvjerojatnije će se u vašem domu dogoditi sudbonosna situacija. Na primjer, iznenada promijenite mjesto stanovanja zbog budućnosti vaše djece. Uran vlada vašim znakom, a Jupiter vašim nadama. Najvjerojatnije ćete promijeniti mjesto zbog svojih životnih ciljeva, što možda djelomično iniciraju vaši prijatelji. Na primjer, netko od njih će vam ponuditi da živite u inozemstvu ili da se preselite na selo (otvorite farmu), pa ćete se na kraju rado odlučiti na tu avanturu.

Također je vjerojatno da ćete uložiti veliku količinu novca u svoj dom u svibnju/maju 2024.

Što se tiče obitelji, dogodit će se važan događaj u životu vaše majke.

Riba

Događaj se odvija u vašem sektoru preseljenja – najvjerojatnije ćete iznenada promijeniti mjesto, ali već ste trebali započeti pripreme za to 2023. Najvjerojatnije će situacija biti vezana uz preseljenje u inozemstvo, budući da Uran vlada vašom kućom dalekih zemalja. Ili ćete zamijeniti svoj gradski stan za vikendicu ili vikendicu da živite bliže prirodi ili nekoj vrsti prirodnog rezervata.

Osim toga, u svibnju/maju možete napraviti veliku kupnju prijevoza ili neke opreme. Za Ribe koje aktivno grade karijeru, Veliki Stellium će donijeti neku vrstu proboja u karijeri, ali to će biti povezano s vašom novom vještinom. Na primjer, ovladat ćete nekim internetskim tehnologijama ili ući u neku internetsku zajednicu, zbog čega će vaša popularnost jako porasti i možda ćete biti postavljeni na neki visoki položaj.

ATMA/wday