atma.hr – 52
“Obilje je mogućnost da u željenom trenutku radite ono što volite.” (Bashar)

Gotovo svaki čitatelj/ica ovoga članka u određenom dijelu života osjeti kao da pada u ponor gdje ne vidi kuda ide i kojim putem to treba ići da se osjeti sreća, zadovoljstvo i smisao svega što smo učinili do tada. No baš taj trenutak je presudan da spoznate tko ste doista. Netko pusti romantičnu glazbu, netko pozove prijatelja/icu kako bi olakšao teret nepoznate aleje puta u Svjetlost, netko ode u drugi grad i tako unedogled – mogućnosti su bezbrojne, a opet ovisne o svakoj individui.

Jeste li Vi trenutno u takvim osjećajima? Mislite li da je sav trud bio uzaludan jer ne vidite očigledan rezultat vlastitog rada i truda kojim ste “izoštravali” svoju svijest na putu do Radosti? Anđeli mi svakodnevno govore da je radost, blagostanje i obilje pruženo na mnoge razne načine koji NE MORAJU biti u obliku materijalnih dobara (poput novca ili poklona), već i jedna rečenica primljena od anđela kroz prijatelja/pjesmu/knjigu može biti TO NADAHNUĆE koje tražite i rezultat Vašeg ustrajnog rada!

Kada u trenutku teškoće osjetite ponor prema zaključavanju u same sebe jer ne vidite ono što želite, zamolite Više Sebstvo ili anđele da Vam pokažu koliko vrijedite. Budite sigurni da će biti učinjeno. Tako sam osjetio radost izlaza iz takvog “kaveza” nemoćnosti vidjevši da je moj članak na hrvatskom portalu podijeljen preko Facebooka preko 2500 puta. Razmislio sam malo i shvatio: “od tih 2500 podjela i da je jedna osoba promijenila svoj život na bolje, pa napravio sam mnogo!”

Isto tako, svaka osoba, pa i Vi, dragi čitatelju, vrijedni ste i znajte da je anđeo čuvar uvijek uz Vas, čekajući da zamolite za pomoć. Oni su blažena bića čija je jedina svrha biti uz Vas, time pokazujući koliku blagoslov imate kao neograničeno božansko biće prisutno na Zemlji u vrijeme ove tranzicije iz negativnog ega u altruistično sebstvo puno Ljubavi koju širi posvuda oko sebe.

“Znajte da sama Vaša pojava u svijetu može nekome poboljšati život, i znajte da Vi to možete učiniti! Riskirajte biti viđeni u svome najboljem izdanju; budite nositelj Svjetla jer ga već imate unutar sebe”

Davor Predavec, portal3svijesti.org

atma.hr – 52
Prethodna objavaOčekujte ovo kad zaronite u samoću…
Slijedeća objavaStrah i depresija se mogu riješiti samo izvan područja naše svjesnosti
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.