pixabay.com
Ponekad u životu, pronađete posebnog prijatelja/prijateljicu. Netko tko mijenja tvoj život samo zato što je dio njega. Netko tko vas toliko nasmijava da ne možete prestati. Netko tko vas čini da vjerujete da stvarno postoji dobroga u svijetu. Netko tko te uvjeri da postoje jedna neotključana vrata samo koja samo čekaju da ih otvoriš.

To je vječno prijateljstvo.

Kada ste se na dnu i svijet se čini mračnim i praznim, tvoj vječni prijatelj ti uzdiže duh i čini da svoj mračan i prazan svijet odjednom vidiš svijetlim i ispunjenim. Tvoj te vječni prijatelj vodi kroz teška vremena, tužna vremena i zbunjena vremena. Ako se okreneš i otiđeš, tvoj vječni prijatelj ide s tobom. Ako izgubiš svoj put, tvoj te vječni prijatelj vodi i bodri. Tvoj te vječni prijatelj drži za ruku i govori ti da je sve u redu.

Ako pronađeš takvog prijatelja, osjećaš se sretnim i potpunim, jer ne moraš brinuti. Imaš vječnog prijatelja, a vječnost nema kraja.

~ Izvor nepoznat
Prethodna objavaKratki ljubavni horoskop za Kolovoz: Jarac na pragu zaljubljivanja, Vodenjak u oblacima!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.07.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.