Foto: pixabay.com
Postoji li nešto u što čvrsto i nepokolebljivo vjerujemo? Recimo da je to Bog – kojim osjetilom vjerujemo u Boga? Postoje ljudi koji vjeruju samo u ono što vide očima – vide brda, mora, šume, sunce – ali ne vjeruju u Boga. Oni kažu: Pokaži mi Boga i ja ću vjerovati u njega. Mi im možemo reći da je sve oko nas Bog, dokaz Njegovog postojanja.

Recimo da neko vjeruje u Ljubav. Kako ćemo onome tko vjeruje samo osjetilom vida pokazati ljubav? To ne možemo, ali možemo pokazati sve oko nas i reći – to je plod ljubavi. Da bismo u nešto vjerovali ono ne mora postojati u fizičkom smislu, dovoljno je da imamo manifestacije onoga u što vjerujemo.

Mi smo možda osoba slabe vjere, držimo se neke sredine, vjerujemo u Boga, ali ne preferiramo nikakve oblike molitve i obraćanja Bogu, ne razgovaramo s Njim i ne obraćamo Mu se. Kao da imamo negdje u podsvijesti misao da On postoji, ali imamo svojevrstan zid iza kojeg živimo svoj život i ne ulazimo previše u dijaloge s Njim.

Mi imamo moć vjerovanja u sebi koju ne koristimo. To je neiskorišteni potencijal koji spava negdje unutar nas. Možda nismo dovoljno svjesni što znači moć vjerovanja. Vjera je put ka manifestaciji onoga u što vjerujemo i najveća nam je greška što je držimo tako mlakom i beživotnom.

Naše želje su gorivo, naša vjera je vatra i naša molitva je vjetar koji raspiruje vatru. Trebamo se zapitati što je s našom vjerom – je li ona samo zgarište ugašenih nadanja, želja i razočarenja. Nekada se dogodilo da našoj želji nije udovoljeno i mi smo ugasili svoju vjeru da se želje mogu ispuniti, uložili smo snagu vjere u “činjenicu” da nam se želje ne mogu ispuniti. Zato nismo ni obavljali molitvu i tako smo godinama živjeli u beznađu i praznini.

U svijetu simbola, vatra je iskra života, početak, rađanje, bez nje nema života, kao što ni nama ne bi bilo života bez Sunca. Tako i naša vjera predstavlja Sunce našeg života i omogućava stvaranje, oživljavanje različitih mentalnih kreacija i želja. Kada smo osnaženi vjerom i dovoljno jako želimo, uz dovoljno iskrenu molitvu – mi možemo kreirati i stvarati stvarnost koju želimo. Davno je rečeno: tko je blizu vatre, taj se ogrije. Ne možemo se nikada ogrijati rezultatima svojih želja ako smo hladnog srca i mlake vjere.

Bez vatre (vjere) mi smo izgubljeni u mraku. Ako nam je život mrak, mi smo sami za to odgovorni jer imamo mogućnost upaliti baklju i osvijetliti svoje putove. U mraku ne možemo vidjeti svoje manifestirane želje, čak i da se dogodi da nam se želje ispune, mi smo slijepi za njih, ne osjećamo i ne doživljavamo ih s radošću.

Svaki dan započnimo s vjerom u srcu da je pred nama najljepši dan, pun ljubavi i sreće, pomolimo se za sebe i sve ljude i pošaljimo svoje želje i namjere… I svaku noć krenimo na počinak s istom vjerom, željom i molitvom… S upaljenom bakljom nećemo zalutati!

Azra/duhovni-razvoj.blogspot.com

Imaš pitanje ili problem?
Nazovi ATMA savjetnike!


Widget not in any sidebars

Widget not in any sidebars

Otkrij POLARIS disk

Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez dana obuke!
POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.
Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta (tamo gdje imate problem).
Na POLARIS također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak.
Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta!
POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Brza dostava – Tisuće zadovoljnih kupaca

Prethodna objavaMladi Mjesec 23. 07. – “Daj sve od sebe, ali rezultate u Božje ruke!”
Slijedeća objavaEinsteinov test inteligencije – Jeste li među 2 % specijalaca?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.