Volim te, da dobro si čula ti koja to čitaš ili ti koji to čitaš. Volim te. Tebe da. Upravo takve kakvi jeste. Volim vas zaista.

atma.hr – 78
Prvo da se predstavim. Ja sam Marinica, i da još jednom, zaista vas volim. Pitate se zašto? Tu nema nekog pravog razloga. Jednostavno je tako… jer ja to osjećam i jer sam rođena ovako. S ljubavlju, u ljubavi i ljubav ću ostati.

Slušaš li me ti tamo? Čuješ li da te volim? Znam da ti je teško, no ne daj se. Ne odustaj u tmini ovog svijeta jer postoji netko tko te voli. Podupirem te. Podupirem te u tvom rastu i razvoju i podupirem te u tome da naučiš voljeti sebe. Podupirem te u svim ožiljcima nanesenima od ovog svijeta i tebe samog.

I jesi vrijedan, više nego što misliš. I ne daj se… jer ja sam ovdje negdje, možda nisam u blizini, možda me ni ne čuješ, niti vidiš, ali šaljem ti ljubav, onu pravu istinsku ljubav koja granice pomiče.

atma.hr – 39

I ako te drugi gaze, znaj da nisi sam, ako te ne vole i ne prihvaćaju, opet nisi sam.

Ja ću uvijek biti ovdje negdje i voljeti te, tebe da, bez ičega što bi morao ili trebao napraviti. Ne moramo ni pričati, ne moramo se niti poznavati čak, a ipak ću te voljeti.

I voljet ću te zauvijek, nebitno kako se ti ponašao i kako se ja ponašala, ali volim i postojim, tebi možda u nepoznatoj tišini nekoj, ali ja sam ovdje i volim te.

Ne zaboravi to.

Autor: Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079  

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

Prethodna objavaNe bori se, maštaj!
Slijedeća objavaDuhovni putopis – Čarobnica
Marina Knüsel
Marina Knüsel – autor, energetski terapeut i Jyotish savjetnik. Oduvijek se osjećala drugačije od okoline te je bila velika individua, u sebi je nosila poziv za pomaganjem drugima, ali prvo je morala proći životne lekcije koje su joj bile namijenjene. Pisanjem se bavi od malih nogu, kroz njega je najbolje izražavala sebe i prerađivala životne okolnosti. Patnju i zadobivene traume je transformirala u put prema sebi i iscjeljenje te je životne okolnosti integrirala unutar sebe kao lekcije za dalje. Kada je iscijelila sebe, krenula se baviti radom s ljudima. Bavi se radom s energijom kroz tretmane te Jyotish analizama, radi online. Ako osjetite Poziv unutar sebe, osjećajte se slobodnim obratiti joj se.