Bez obzira na razlog zbog kojeg se nalaziš tu gdje jesi, znaj da izlaz postoji. Sjeti se samo da ploviš rijekom života koja te vodi da spoznaš sebe kao dušu.

Vjerujem da znaš da svaka tvoja misao ima vibraciju i da ovisno o tome što misliš tvoja je energija na visokoj ili na niskoj razini.

Tvoje misli svakodnevno utječu na to kako se osjećaš pa ako se upravo sad osjećaš loše, predlažem ti da odmah zapišeš koje misli uzrokuju to stanje i da doneseš odluku da ćeš to promijeniti.

atma.hr – 52
Svakako je dobro da osvjestiš činjenicu da tvoje misli upravo sad stvaraju tvoju budućnost i da se sjetiš riječi mudrih ljudi koji su rekli „ono što misliš to ćeš i postati“.

O važnosti pozitivnog načina razmišljanja mnogo se piše i govori, međutim nije uvijek lako održati pozitivan stav kad te pritišću umor, tuga i strahovi. Ponekad možda niti sama ne znaš kako si se zaplela u mrežu negativnih misli, međutim znaš da te guše i da ih se želiš osloboditi.

Različiti su razlozi zbog kojih žene „zaglave“ u negativnosti. Od toga da ne žele pustiti onda kad je gotovo pa same sebe prisiljavaju biti s nekim ili negdje gdje im više nije ugodno, do toga da se mislima neprestano vraćaju u prošlost i iznova i iznova proživljavaju negativna iskustva, pretjerano brinu o onome što se još nije dogodilo i što se možda nikada neće niti dogoditi ili pokušavaju držati kontrolu nad sobom i životom jer se ne osjećaju sigurno u svojoj koži i svome životu.

atma.hr – 52
U ovoj priči želim ti reći da nisi sama i bez obzira na razlog zbog kojeg se nalaziš tu gdje jesi, znaj da izlaz postoji. Sjeti se samo da ploviš rijekom života koja te vodi da spoznaš sebe kao dušu. Borba, patnja i strah dijelovi su tvoje preobrazbe i prilika da na površinu izroni sve što želi izaći, a što ti više ne služi i što te ne podržava. Onog trenutka kad skupiš hrabrost da sve to i otpustiš, tvoja dotadašnja životna ideologija počet će se rasplinjavati i ti ćeš početi primjećivati svoju novu stvarnost koja bira tebe!

Nisi sama! Za tebe sam pripremila meditaciju za otpuštanje zarobljene emocije iz tijela kako bi tvoj proces preobrazbe tekao lakše.

Preuzmi meditaciju ovdje.

Sanja Vicić, energetski iscjelitelj i astrolog
www.infinitely.hr