Foto: pixabay.com

Poruka današnjeg dana je “ljubav”.

Da bismo se ljubavlju koristili kao najmoćnijom snagom svog života, moramo voljeti kao što nikad prije nismo voljeli. Zaljubimo se u život! Koliko god smo voljeli u svom životu, udvostručimo taj osjećaj, umnožimo ga deset puta, umnožimo ga stotinu, tisuću, milijun puta, jer sposobni smo osjetiti takvu razinu ljubavi.

atma.hr – 78
Ne postoji ograničenje i granica ljubavi koju možemo osjetiti, a sva ona prebiva u našoj nutrini! Mi smo napravljeni od ljubavi. Ona je sama naša tvar i priroda, sama tvar i priroda života i svemira. Mi možemo voljeti daleko više nego što smo ikada prije voljeli i daleko više nego što smo ikada zamišljali.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

atma.hr – 52
Prethodna objavaDoktor otkriva – Evo zašto je pješačenje posebno važno za žene!
Slijedeća objavaLjetna škola pisanja 2022. | CeKaPe
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.