Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Slučajni susreti nikad nisu slučajni. Dogovoreni su do u detalje tamo s one strane vela zaborava i zaboravljeni po svemu osim po pogledu prepoznavanja, po Dušinim titrajima od kojih ponekad zatrepere i ljudska Srca. Ima nešto beskrajno mistično i duboko tajnovito kada se susretnu dijelovi iste Duše koji su susret dogovorili prije utjelovljenja. Kao da se Svemir malčice zatrese i vibraciju prenese u baš taj trenutak koji Jedno Biće razdvojeno u Dvoje magnetično privuče i ne da im se odmaknuti, ma koliko to njihova umovanja željela.

atma.hr – 52
I tako dok tijelo u ogledalu gleda zapise ovog zemaljskog života kroz bore smijalice, ljutilice, sumnjivice i ostale „ice“, mudra Duša se smije upitnicima na kraju mnogih pitanja koje izlaze iz ljudskog umovanja.

Znate, slučajni susreti nikad nisu slučajni. Dogovoreni su do u detalje tamo s one strane vela zaborava i zaboravljeni po svemu osim po pogledu prepoznavanja, po Dušinim titrajima od kojih ponekad zatrepere i ljudska Srca.

Prepoznaju se po lakoći zraka koji ih obavija, po ljepoti mirisa koji do njih dopire, po energiji dodira, po vibraciji zajedničkog smijeha. Prepoznaju se i po potrebi da žurno pobjegnu jedno od drugog dok se prepoznaju u zrcalnom odrazu drugog dijela iste Duše, jer slute da iz susreta neće izići isti, da će ih snaga međusobne transformacije katapultirati iz zone komfora.

Ima nešto beskrajno mistično i duboko tajnovito kada se susretnu dijelovi iste Duše koji su susret dogovorili prije utjelovljenja. Kao da se Svemir malčice zatrese i vibraciju prenese u baš taj trenutak koji Jedno Biće razdvojeno u Dvoje magnetično privuče i ne da im se odmaknuti, ma koliko to njihova umovanja željela.

Iako bi Svjetlost Jedne žarko sijala kroz tamu Drugoga rasipajući je u milijarde krhotina koje se raspršuju cijelim Univerzumom tražeći Izvor Prastvoritelja da ih transformira u Svjetlost Jednote, sve što Svjetlost Jedne može činiti je mudro sijati, bez uplitanja, s dubokom vjerom da će Drugi dozvoliti sebi da prepozna susret dogovoren u drugim sferama, dopuštajući da njegova tama bude prožeta Svjetlošću koja kroz Jednu isijava poštujući slobodne izbore Drugoga.

No, opet, um umuje pitajući se da li dijelovi iste Duše koji su se s onu stranu vela dogovorili da će zajedno kroz Svjetlost djelovati u gustoći materijalnog svijeta imaju pravo izbora odbiti živjeti svoj ugovor, svoju Svjetlosnu misiju, svoje ujedinjenje?

atma.hr – 52
Postaje li tada tajni život Svjetlosnog Bića koje ima posvećenu zajedničku duhovnu misiju, javno djelovanje kroz aspekt Svjetlosnog Ratnika koji se Svjetlosnim Srcem bori protiv tame odbijanja koja obavija drugi dio Duše?

Gdje je ta granica na kojoj prestaju sve borbe, koji je to trenutak odustajanja, otpuštanja i pomirenja da ostaje Jedno od Dvoje, a i Jedno i Dvoje su zaboravljeni dijelovi iste izvorne Jednote?

Je li zadatak Jedne koja je Svjetlost biti Svjetlosni mač za tamu Drugoga kako bi Svjetlost Drugoga zasjala u svoj svojoj punini? Je li i takvo djelovanje dio Ugovora Duša Svjetlosnih Blizanaca koje u zemaljskom životu imaju zajedničku duhovnu misiju?

Može li Svjetlosna Jedna odustati od zatamnjenog Drugog odustajući tako i od svrhe svoje Duše? Može li Izvor Rijeke Života odustati od svoje kapljice čija se bistrina tekući zamutila? Može li Ljubav prestati ljubiti svog Ljubljenog?

Odgovore znaju i Duša i um i tijelo. I zamućena kapljica je dio rijeke nerazdvojive od svog Izvora.

Ljubav će zauvijek ljubiti svog Ljubljenog!

Autorica: Ozrenka Kamber-Vivias, Angelic Soul of Light

E-mail: [email protected]

Facebook stranica: /www.facebook.com/galakticko.vijecesvjetlosti/

Web: www.centarsoulart.com