Foto: pexels.com

Jeste li se ikad zapitali što oni to žele? Što želi većina ljudi? Valjda sreću. Većina ih pronalazi zadovoljstvo u ekstrinzičnim stvarima smatrajući da tako pronalaze ispunjenje. Netočno.

U duhovnosti se kaže “Kako na nebu tako i na zemlji” što bi značilo, kako u nama samima ili ono što mi živimo unutar sebe, tako i naspram van. U tome je cijela bit. To bi po meni bio savršen kraj knjige “Kako postati najbolja verzija sebe”. Kako iznutra, tako i na van.
Promatraj! promatraj! sebe! iznutra, proučavaj se, preispituj se kroz situacije s drugim ljudima. Zapitaj se što je to u tebi što proizvodi nemir.

atma.hr – 52
Od brodova, kuća i auta nećeš biti sretan. Možda ćeš biti privremeno sretan u onom trenutku kad shvatiš da imaš nešto novo, no to vrijeme će isto tako relativno brzo proći i sreća će ishlapiti.

U tom trenutku ćeš opet ostati sam sa sobom, nesretan. Možda ćeš ta stanja gasiti drugim stvarima, alkoholom ili ne znam s čim jer ćeš teško podnositi realnost u kojoj moraš biti sam sa sobom. Tada se za tebe se jedna sekunda čini poput milion njih.

Stoga pokušaj zaboraviti to sve što imaš, ostavi to sve po strani i pogledaj unutar sebe što posjeduješ. Pronađi svoja intrinzična blaga i podupiri singularnost samoga sebe. Radi na sebi, rasti, razvijaj se.

I kada ti netko postavi pitanje što želiš biti za 5, 10 godina odgovori u sebi: ”Želim biti najbolja moguća verzija sebe”.

Zar ne bi to bilo predivno? Zamislite samo najbolja moguća verzija sebe u tom datom trenutku, da. To je vaš konačni odgovor.

Dakle, vi se trudite svakim danom biti boljim čovjekom, posvetili ste se radu sa svojim unutarnjim ja, pokušali ste živjeti u sadašnjem trenutku i biti prisutni gdje god da jeste. Trudite se biti u skladu sa vama samima.

atma.hr – 52
Sigurna sam da će svatko tko se odvaži na ovo predivno putovanje uspjeti, potrebne su disciplina i trud. Puno odgovornosti naspram vlastitih postupaka. Ne osuđivanja svakako. I oprosta.

Odvažite se, zaželite postati ona najbolja verzija sebe, sretnija verzija sebe. Podarite sami sebi vjetar u leđa i onda će vam ga podariti i ostatak svijeta.

Sve vas voli vaša Marinica

Napisala: Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079  

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here