Designed by Freepik

Zašto neki imaju a neki nemaju? Zašto nekima u životu teče glatko a nekima teško?

Svemir, kreacija, je konstantna struja obilja i ekspanzije, a ljudi su fokalne točke kroz koje energija prolazi. Zamislite vodopad iznad glave koji želi teči kroz vas i dati vam sve što trebate i želite. Svu potrebnu energiju, ljubav, inspiraciju. Svaka duša ima jednake mogućnosti, ali svi na različite načine blokiramo taj protok.

atma.hr – 75
Podsvjesna uvjerenja, sjećanja

Ono što imamo u životu je skup, refleksija, najsnažnijih, najdubljih podsvjesnih uvjerenja. Uvjerenja koja nosimo u duši. I zavisno od osobe do osobe, razlikuju se korjenski strahovi i negativna uvjerenja koja blokiraju slobodan protok energije kroz nas. Radi se o enormnoj količini podataka koje nosimo i sakupljamo kroz živote i ta sjećanja blokiraju osobu i kreiraju blokade.

Ako osoba nije spremna za konkretne ciljeve i korake, ako se osjeća beživotno i bez inspiracije potrebno je raditi na uklanjanju podsvjesnih negativnih uvjerenja, strahova i na podizanju vibracije, jer obično nas samo ti strahovi drže podalje od života iz snova. Prosječna osoba nosi jako puno ograničavajućih tereta na duši, sjećanja i strahova i radom na sebi, radom sa energijama imamo mogućnost osloboditi pravi identitet, dušu, da nam neometano daje impulse inspiracije i da u konačnici imamo hrabrost za pretočiti misli u djela.

Jako bitno za razumjeti je da nam podsvjest upravlja sa preko 80% energetskih kapaciteta i konstantno nam kroji život i zato je bitno posvetiti se i iscijeliti podsvjest.

Ciljevi

Kada postavljamo ciljeve, odnosno namjeru, zašto nešto želimo i zašto se želimo u određenom smjeru kretati jako je bitna namjera, vibracijsku jednadžba, bazna vibracija iz čega će se razviti manifestacija.

Izbacite iz jednadžbe; važno je, hitno je, bitno je. To stvara nepotrebni pritisak i uskraćuje nam inspiraciju i rezonantno donošenje odluka.

Što više pridodajemo ove etikete svojim ciljevima to je manja vjerojatnost da će biti postignuti, postoji velika mogućnost izgaranja pod nametnutim pritiskom jer blokiramo energiju, prirodni tok stvari da se odigraju i put će biti popločen ljudima, situacijama koji reflektiraju brige, put otpora i još većih problema. Gdje ima pritiska nema inspiracije, gdje nema inspiracije nema ni pročišćene akcije.

atma.hr – 75
Predaja

Predaja kao najveći saveznik, kada smo u stanju predaje, tada smo u nuli i ne odašiljemo negativne ograničavajuće vibracije svemiru, odnosno ne blokiramo protok energije i otvoreni smo primiti blagoslove.

Tada se vrata otvaraju, tada svemir neometano teče i stvari se prirodno, savršenim sinkronicitetom dešavaju bez našeg uplitanja, na nama je samo da pratimo impuls duše, inspiraciju, i da pratimo put najvišeg uzbuđenja i radimo najbolje što možemo u datom trenutku. Nije na nama da se brinemo kako će se što dogoditi i dali ćemo uspjeti jer tako stvaramo blokade.

Fokus

Fokus treba biti na manifestiranju životne teme a ne manifestiranju novca, auta, kuće i slično, proširite horizonte vaših ciljeva i vidite, osjetite životnu temu i što ona sadrži, što želite dati, jer novac samo prati put i nije sredstvo za postizanje cilja i doći će ako mu ne pridodajemo veliku važnost i ako smo u stanju zahvalnosti na svim sitnicama koje već imamo.

Dali to želimo radi impulsa duše, inspiracije, ili iz moranja, nezdrave potrebe uma, hitnosti i važnosti?

Prilikom postavljanja ciljeva i prije akcije zapitajte se zašto ja to želim? Koja namjera stoji prije akcije? Zatim, kada kristalizirate, pročistite namjeru, krenite u akciju bez ikakvih očekivanja o rezultatu i kako će se stvari razvijati.

Sva moć se nalazi u nama, potrebno je samo ukloniti ograničavajuća negativna uvjerenja i strahove, osloboditi se prošlosti i živjeti inspiraciju koju duša daje.

Damir Stefanović, terapeut i savjetnik
soulwalkdamir.com
https://www.facebook.com/damir.stefanovic.737

atma.hr – 75