atma.hr – 52
Pozitivno razmišljajte i događati će vam se samo pozitivne stvari i promijenit ćete svoj život u potpunosti?? Istina ili zabluda?

Usudila bi se reći loše uvjerenje koje vam ne služi.

Često na svojim radionicama i predavanjima razgovaramo na temu pozitivnog razmišljanja i ljudi mi kaži da vjeruju da će dobiti jackpot, da će dobiti super posao, da će privući idealnog partnera, završiti težak projekt jer misle pozitivno o tome. Moram vas razočarati, pukim POZITIVNIM RAZMIŠLJANJEM to nije moguće.

Iz iskustva mogu reći da je to zabluda, izvučena iz konteksta onoga što zakon privlačenja jeste. Svatko ozbiljan tko ga primjenjuje i vjeruje u njega NIKADA vam neće reći da ćete SAMO pozitivnim razmišljanjem privući ono što želite. Samim pozitivnim razmišljanjem dogodit će se jedno veliko NIŠTA ako ne DJELUJETE u skladu sa svojim pozitivnim mislima i namjerama i ako ostanete vezani za svoja STARA UVJERENJA.

Mnogi misle da ako vjeruju da će dobiti jackpot i čvrsto vjeruju da će on svakako doći, a pri tome nisu ni svjesni  koja ograničavajuća uvjerenja o novcu imaju  ostanu razočarani… nikada ga ne dočekaju…  jer zakon privlačenja kaže da ako misliš pozitivno pozitivno će se i dogoditi. Time se zakon privlačenja potpuno krivo tumači i predstavlja kao nešto što uopće nije.

Misleći da ćemo pozitivnim razmišljenjem privući sve što želimo jer svjesno vjerujemo,  a ne znamo koja su nam podsvjesna uvjerenja u velikoj smo ZABLUDI.

Ako imate uvjerenje da niste vrijedni ljubavi (bili ga vi svjesni ili ne) NE MOŽETE privući partnera koji će vas voljeti. Isto je tako s novcem, kućom iz snova, zdravljem…

Uvjerenja su škakljiva tema jer imamo ih bezbroj, a da ih uopće nismo svijesni. Skupljamo ih kroz život i prihvaćamo kao svoje istine i onda nam je teško svoju istinu prepoznati kao neistinu. Možda zvuči komplicirano ali zapravo je jednostavno.

Naš život grade i određuju naša uvjerenja, neka nam služe, neka ne. A znati pronaći ona koja nam ne služe, i zamijeniti ih onima koja nam služe iziskuje trud i rada na sebi, ne samo puko pozitivno razmišljanje.

atma.hr – 52
Podsjetila me ta tema jackpota na jednu moju situaciju. Naravno u početku sam i ja površno shvatila zakon privlačenja. Kada sam krenula prije nekoliko godina sa radom na sebi i zakonom privlačenja i ja sam sanjala i maštala o tome da kako bi bilo super dobiti jackpot. Tim novcem bi otplatila kredite i riješila sve svoje probleme, ali baš sve. Naravno  naivno tumaćeći zakon privlačenja shvatila sam ako samu sebe uvjerim da ću ga dobiti, da on mora doći jer ja ODLUČUJEM vjerovati. I radila sam na tome, pisala afirmacije, ljepila ih po kući, okružila se novcem  i pogodit ćete NISAM ga dobila.

Trajalo je to nekoliko mjeseci i onda sam jednostavno odustala. Kako sam se krenula baviti EFT-jem i tapkala sam na financijske teškoće jednoga dana mi je isplivalo moje uvjerenje, STRAH OD RAZVODA!! Možda ste se sada zapitali kakve veze jakpot ima s razvodom? Sigurno znate one prekrasne situacije kada maštate s partnerom kako bi živjeli i što biste imali kada bi  imali gomilu novca.  Mojoj suprug i ja imamo prilično različit ukus što se tiče estetskog uređenja doma i lokacije gdje bi živjeli. Ja bi voljela imati stan u centru grada uređenen u shabby chic stilu, a on bi želio vilu na periferiji grada u minimalističkom stilu. I tada kada smo sanjarili ja sam rekla : “Pa mi kada dobijemo jackpot ćemo se rastati jer se nećemo moći dogovoriti” i to se uvjerenje zakopalo duboko. Tapkajući na moje financijske probleme shvatila sam da mi taj jackpot uopće nije potreban. Da i bez jackpota mogu pomagati potrebitima i “spasiti svijet”, da i bez jackpota mogu imati ugodan dom pun ljubavi, da i bez jackpota mogu ispuniti svoje snove ako pozitivno DJELUJEM u skladu s njima. I nije mi više bitan, barem ne toliko da bi i dalje trošila vrijeme na razmišljanje o njemu.

Ne želim vam reći da nije u redu željeti jackpot nego da promotrite svoja uvjerenja o novcu, o sebi, o vašim vrijednostima…

Tapkajući radimo upravo to, osvještavamo svoje negativna uvjerenja, prepoznamo ih kao svoje istine i kada smo ih svjesni radimo na tome da ih odstranimo i na njihovo mjesto stavljamo nova, zdrava uvjerenja koja će nam služiti i omogućiti nam da privučemo upravo to što želimo, naravno uz pozitivno DJELOVANJE u željenom smjeru.

Za više informacija o tapkanju posjetite link.

S radošću,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
Savjetovanje, coaching, tapkanje
095/5488805
[email protected]

FB : Inkubator sreće

atma.hr – 52
Prethodna objavaMoć osobne realizacije
Slijedeća objavaZakoni karme su znanstveni
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.