Zakoni prirode se nazivaju zakonima karme. Zakoni karme ne podliježu tumačenjima. Oni djeluju bez obzira vjerovali vi u njih ili ne. Baš kao što će zakon gravitacije djelovati vjerovali vi u njega ili ne. Čak iako napišem tomove knjiga rječitim filozofskim rječnikom kako bih vam dokazao i uvjerio vas da su zakon gravitacije jednostavno stvorili sentimentalni fanatici koji se nisu mogli nositi s realnostima života, ostaje činjenica da će gravitacija uvijek povlačiti stvari prema zemlji.

Baš kao što su zakoni fizike znanstveni, zakoni prirode su također znanstveni.

Gospodin Isus je vrlo lijepo rekao u Bibliji, “Kako siješ, tako ćeš i žeti.” Božje mlinice melju vrlo fino, ali ponekad također i vrlo sporo. Za sve što radite i što govorite, doći će reakcija. To je zakon karme. Zakonima države ćete možda biti u mogućnosti pobjeći. Čak i ako netko ubije stotinu ljudi, zakon države ga može ubiti samo jednom. Ali ako netko ubije stotinu ljudi, zakon prirode ga može ubiti stotinu puta.

Prethodna objavaMarširajte uz vlastiti bubanj
Slijedeća objavaHoroskop za veljaču, mjesec ljubavi: Dva znaka čeka nešto nezaboravno!
Radhanath Swami
Rođen u Chicagu 1950-te, u svojim je mlađim danima, u potrazi za duhovnom istinom, slijedio mnoge religijske puteve kao što su judaizam, kršćanstvo i islam. U 19-toj godini odlučio je svoje istraživanje proširiti putovanjima po Europi i Bliskom Istoku, na kraju završivši na Himalajama. Tamo je izvjesno vrijeme slijedio tradiciju šivaizma, a za to vrijeme je došao u kontakt s A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadom te nekoliko godina kasnije postao njegov učenik. Trenutno putuje Azijom, Europom i Amerikom te poučava mudrost posvećenosti, piše knjige i održava predavanja i seminare. Svoj je život opisao u popularnoj autobiografskoj knjizi "U potrazi za domom".

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.