Foto: pixabay.com

Kada vam u život naiđe emocija koja je negativna, a realno je da za nju nemate nikakav razlog, tada vam vaš Svemir, viša inteligencija, putem emocije javlja da u vaš život dolazi neka situacija koja može biti dosta loša po vas, te vas želi upozoriti na to.

atma.hr – 78
Čuli ste već bezbroj puta da se morate dobro osjećati kako bi održali visoku vibraciju, kako bi manifestirali želju.

Ujutro kada se probudite, preporučuje se zahvalnost i dobar osjećaj , ali i tijekom cijelog dana.

No koliko puta vam se dogodilo da jednostavno naiđe neka faza loših emocija, ničim izazvana, koju ne možete objasniti i što je važnije, protiv nje  ne možete baš puno.

Emocije niske vibracije, loši osjećaji. Jeste li se zapitali koja sila tada upravlja vama i što se zapravo događa? Jeste li ikada u toj fazi uspjeli promijeniti fokus i bolje se osjećati?

Moram priznati da ja češće nisam nego što jesam i zato sam prije otprilike 3 godine počela tražiti odgovore zašto je to tako?

Nekako sam uvijek vjerovala da postoji nešto više iznad nas što upravlja nama, no tada nisam znala što točno.

Moja potraga nije dugo trajala jer sam prvo zaključila da moje negativne emocije koje se pojave iznenada  definitivno nemaju mjesta tu, odnosno događaju se nekako bez razloga.

atma.hr – 39

S druge strane, bila sam svjesna sebe i nije me nitko mogao uvjeriti da ja svojom slobodnom voljom upravljam svim stanjima koja mi se pojavljuju, tim više što sam u trenutcima kada bih osjećala negativne emocije baš imala volju i želju za suprotnim.

I ne samo emocije, već i entuzijazam u vezi nečega.

Tako budite i vi. Vjerujem da poznate sebe dobro i da znate kada je nešto neosnovano, a kada nije.

Onda kada vam u život naiđe emocija koja je negativna, a realno je da za nju nemate nikakav razlog, tada vam vaš Svemir, viša inteligencija, putem emocije javlja da u vaš život dolazi neka situacija koja može biti dosta loša po vas, te vas želi upozoriti na to.

Viša inteligencija vidi širu sliku i ona je uvijek s vama tu.

Tada vam emocija javlja da razmišljate na način koji nije u skladu s vašom dušom  i rješenjem za neku situaciju koja je trenutno aktualna kod vas.

Zato je za rješenje i razumijevanje poruke koju vam emocija nosi važno koncentrirati se na nju. Dati joj svu pozornost, jer ona nešto prenosi, želi prenijeti.

atma.hr – 78
Sjednite sami sa sobom pet minuta. Koncentrirajte se na tu emociju koja vas muči a zatim se obratite svom Svemiru i pitajte ga: što mi ova emocija želi reći?

Budite spremni za primanje poruke. Ona vam može doći putem misli, putem poruka na putu ili kroz iskustvo koje ćete privući u narednih par dana.

Autorica: Melita Manojlović, life i business coach, NLP trener
www.melitamcoaching.com

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

banner ostvari svoje

Prethodna objavaTeško da će u nervoznoj i turobnoj obitelji odrasti sretno dijete: Najvažniji rad s djetetom je onaj do škole!
Slijedeća objava34 stvari koje sretni ljudi sebi govore svaki dan
Avatar photo
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ... Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.