Ako niste za radikalne dijete i treninge, dovoljno je da promijenite jednu naviku – i to onu jutarnju, kako biste pokrenuli metabolizam i izgubili kilograme. U pitanju je napitak od samo 3 sastojka. Već poslije mjesec dana primijetit ćete rezultate.

atma.hr – 52
U tijeku je zima i period kada se debljamo i jedemo masnu hranu, zato nam je potrebno nešto poput zelene limunade da nas pročisti.

Ako niste za radikalne dijete i treninge, dovoljno je da promijenite jednu naviku – i to onu jutarnju, kako biste pokrenuli metabolizam i izgubili kilograme. U pitanju je napitak od samo 3 sastojka – peršina, spiruline i limuna.

Ova tekućina pomoći će vašem tijelu da se oslobodi viška vode, eliminirat će nadutost, potiče mjehur da češće izbacujete vodu pa ćete samim tim i smršaviti, tj. izgledati mršavije. Što je od svega najbolje, sastojci su vrlo jeftini, a za pripremu vam je potrebno svega 5 minuta.

Sastojci:

  • 1 limun
  • 60 g peršina
  • 1 žličica spiruline
  • 60 ml vode

Priprema:

Iscijedite sok iz limuna i isjeckajte peršin. Stavite ih u šalicu i preko prelijte vodu i dodajte žličicu spiruline.

atma.hr – 52
Primjena:

Ovaj napitak uvijek pijte na prazan želudac. Konzumirajte po jednu šalicu dnevno tijekom 6 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana pa možete početi ponovo.

Mnogo je važno kako započinjete svoj dan, a blagotvornije za vaš organizam bit će da na poslu ujutro popijete čaj od peršina i limuna umjesto kave.

Već poslije mjesec dana primijetit ćete rezultate.

stil.kurir