Zeleni jaspis je izuzetan kamen za iscjeljivanje emocionalnog sustava.

Odbija negativnu energiju, donosi sigurnost i vraća unutarnji mir. Osobito je koristan kod opsesija, balansirajući dijelove nečijeg života koji su postali važni na štetu drugih. Pomaže  prepoznati iracionalne misli i obrasce i donosi potrebnu hrabrost da se izrazite i prihvatite, kako bi mogli krenuti naprijed.

Zeleni jaspis potiče otpornost, poboljšava kontrolu nad svojim mislima i djelima i vraća sklad u emocionalnom tijelu. Koristan je u prevladavanju opsesivno kompulzivnih poremećaja, pomaže u nastojanjima prestanka pušenja  ili kod prevelike konzumacije alkohola.

Daje emocionalnu podršku i jača samokontrolu, te jača razinu fizičke energije. Njegove spore, odmjerene vibracije pomažu da se izbjegnu krajnosti. Potiče ustrajnost, brzo razmišljanje i koncentraciju, ubrzava manifestaciju zadanih ciljeva.

Jaspis jača vezu sa Zemljom, duhovnom mudrošću i svetošću života koja postoji u prirodi. Potiče pronalaženje sklada unutar sebe i sa drugima. Kroz meditaciju jaspis može pružiti vezu sa Zemljinom drevnom prošlošću i omogućuje otkrivanje duhovnog znanja za iscjeljivanje čovječanstva i planeta.

atma.hr – 52
Pogodan je za sretne i zdrave trudnoće, te se koristi u obredima plodnosti u kulturama istočne Europe i Afrike.

Zeleni jaspis se smatra vrlo korisnim za liječenje poremećaja želuca i probavnog sustava, prsnog koša i pluća, bubrega, slezene, mjehura i jetre. Smanjuje upale, nadutost i može pomoći u kontroli tjelesnih mirisa. Zeleni jaspis također pomaže u prevenciji i liječenju bronhitisa, prehlada, kašlja i gripe.

Poboljšava cirkulaciju, pomaže kod krvarenja iz nosa  i menstrualnog krvarenja, te pomaže u smanjenju hemoroida. Smiruje epilepsiju i giht, a može se koristiti za liječenje gubitka osjeta mirisa. Lako uspostavlja odgovarajući ritam spavanja.

Naušnice od zelenog jaspisa – Posebna Atma ponuda

miniDuljina naušnica: 6.5 cm

Kupite ovdje