Za sve one tragatelje nekog dubljeg značenja o samome sebi i sve one radoznale umove koji se ne zadovoljavaju s onim naučenim već žele kopati i istraživati još zanimljivosti o sebi:

  • zašto je svatko od nas satkan drugačije?
  • zašto smo jedinstveni po svojim viđenjima, osjećajima, skokovima u nepoznato, dubinama znanja?
  • zašto svatko kroz vlastite naočale vidi sve oko sebe kroz svoju leću promatranja?
  • zašto nam baš curi energija na onim mjestima za koja smo učeni da smo to MI?

Pridružite se edukaciji:
1. ŽIVJETI SVOJ DIZAJN I – 18.1.- 4.4.2024. – Zoom – 18-19.30h:

Kako se Život promijenio kada su počeli živjeti svoj dizajn – Iskustva PolaznikaOvo je prvi tečaj koji početnicima predstavlja sustav Human Design-a. Teme tečaja uključuju pregled svih 9 centara, 4 vrste tipova osobnosti, njihovi pripadajući Autoriteti kako bi se na jednostavan, ali točan način počelo čitati kartu Human Design-a. Ulazimo u svjesne (označene crnom bojom) i nesvjesne (crvenom bojom) obrasce u svačijem dizajnu te analiziramo grupe krugova kojima pretendira nečija energija u dizajnu. Isto tako, kroz strukturu heksagrama detektiramo kako će se nečija putanja u ovome životu više izražavati u ulozi možda istražitelja (linija 1), ili eksperimentatora (linija 3) ili pak onoga koji je ovdje da prenese poruku svima nama (linija 5).

Pridružite se online Human Design tečaju: Živjeti svoj dizajn I

  • Pogledajte ispod površine svoje stvarnosti i saznajte što vas udaljava od toga da upoznate ljepotu onoga što to znači biti ti.

  • Upoznajte svoje osnovne darove i iskoristite svoje resurse. Pokažite svoj potencijal i podijelite svoju kreativnost s drugima.

  • Upoznajte vodstvo svog “unutarnjeg glasa” u bilo kojoj situaciji, znajući što vam odgovara, a što je samo odvraćanje pažnje. Oslobodite se nezdravog pritiska, bilo psihičkog ili fizičkog.

  • Otpustite potrebu da se dokažete i umjesto toga bili zahvalni. Oslobobodite krivnju i zagrlite svoju jedinstvenost. Upoznajte druge s mjesta ljubavi prema sebi i prihvaćanja.

Koja je svrha tečaja?
Glavna svrha ovog tečaja je podrška u vašoj transformaciji i osobnom rastu. Steći ćete razumijevanje o svom idealnom načinu postojanja (poznatom i kao strategija), o tome kako vaše energetsko tijelo dolazi do svojih odluka (zvano autoritet) i kako funkcionirate u različitim područjima života u odnosu na devet energetskih centara.

Je li ovaj tečaj za vas?
Ako želite iskusiti manji otpor, biti prisutniji u onome što se zapravo događa u vašem životu i imati dublju vezu sa svojom istinom onda je odgovor DA. Ljudi svih podrijetla i dobi, iz cijelog svijeta, uspješno su prošli ovaj tečaj kako bi bili osnaženi u procesu “samo” biti ja.

Kako će vas ovaj tečaj promijeniti?

UPOZNAJ SEBE
Shvatit ćete kako se uskladiti sa svojim unutarnjim snagama kako biste iskoristili svoj potencijal.

IDEALAN NAČIN POSTOJANJA
Uspostavit ćete svjestan odnos sa svojim idealnim načinom postojanja koji vas vodi kroz rijeku života.

GLAS ISTINE
Naučit ćete kako pristupiti i slušati svoju urođenu mudrost i dopustiti joj da vas vodi.

KOMUNIKACIJA
Naučit ćete kako učinkovito i iskreno komunicirati s drugima kako bi vas mogli čuti.

ODNOSI
Biti vjeran sebi i dopustiti drugima da budu ono što jesu, mijenja vaše odnose.hd logo apple

Dr. sc. Jelena Verner
HD Centar, obrt za savjetovanje i poduku

https://humandesignjelena.com/
email: [email protected]
YouTubehttps://www.youtube.com/@humandesignbyjelena
Facebook – https://www.facebook.com/HumanDesignJelena
Instagram – https://www.instagram.com/human_design_by_jelena/